ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 elokuu 2007 11:18

Maalivahti Iskender Aydemir RoPS:n testissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Ykkösen edustusjoukkueen testissä on uusi maalivahtikokelas. 21-vuotias Iskender Aydemir tuli Rovaniemelle viime perjantaina. Siirtoaika umpeutuu perjantaina 31.elokuuta eli testiaikaa on vielä reilun viikon verran.

Klikkaa!

- Aydemirilla on sekä Hollannin että Turkin passit. Miehen agentin mukaan hän on käynyt Feyenoordin juniorikoulun Hollannissa ja ollut kahden eri Turkin pääsarjajoukkueen kakkosmaalivahtina, RoPS:n toimitusjohtaja Jouko Kiistala kertoo.

- Testaamme Aydemiria vain harjoituksissa, sillä pelilupaa ei vielä ole. Päätös pelaajan hankkimisesta on kuitenkin tehtävä varsin pian.

- Harjoitukset näyttävät suunnan, vielä meillä ei ole selkeää kuvaa Aydemirin taidoista, Kiistala toteaa.

Aydemir on syntynyt Rotterdamissa. Hän on 180cm pitkä ja painaa 68 kiloa. (LK)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 906 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309