ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 27 kesäkuu 2007 14:04

RoPSilla murtumia ja Ceorge Chilufya hukassa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran puolustuskalusto on keventynyt melkoisesti lyhyellä kesälomalla. Kun joukkue palasi maanantaina harjoituksiin, riveistä puuttui rivistä kolme topparia: Jari Gröhn, Abeiku Junior Adams ja George Chilufya.

Gröhnillä on todettu jalassa rasitusmurtuma, Abeiku Junior Adamsin FC Lynx - PS Kemi -ottelussa saama vamma on säärimurtuma ja George Chilufyan paluu Sambiasta Suomeen maanantaina epäonnistui.

- George oli palaamassa Zeddy Sailetin kanssa lomalta Suomeen, mutta viisumisyiden vuoksi hänen matkansa tyssäsi välilaskun aikana Kenian Nairobissa. Tilanne on hieman epäselvä, mutta näyttää siltä, että George joutuu käymään uudelleen Sambiassa selvittämässä viisumiasiansa. Paluu Rovaniemelle onnistuu vasta sen jälkeen, kertoo RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Saileti palasi Suomeen maanantaina on jatkanut harjoittelua joukkueen mukana.

Mihinkään paniikkiratkaisuihin RoPSissa ei ole aikeita topparikaartin keventymisen takia. Kiistalan mukaan tilanne päivitetään heti siirtoikkunan auettua 1.7.

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 568 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309