ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 01 helmikuu 2007 08:57

RoPSin Sambian paketissa neljä pelaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon Ykköseen valmistautuvan Rovaniemen Palloseuran Sambian paketissa on tulossa näytille neljä uutta pelaajaa. Toimitusjohtaja Jouko Kiistalan mukaan Zeddy Sailetin valitsemat testimiehet pyritään saamaan Rovaniemelle reilun viikon sisällä.

Klikkaa!

Jo sopimuksen tehnyt George Chilufya sekä Saileti itse rantautuvat napapiirille myöhemmin.

Afrikasta lentää varsin nuori testiryhmä, sillä vanhin on 22-vuotias ja nuorin 18-vuotias.

Vanhin on 184-senttinen toppari Stephen Kunda, joka kuuluu Sambian 23-vuotiaiden maajoukkueeseen. Hänen lähtöseuransa on Power Dynamo.

Kärkimiesehdokas on 21-vuotias Chileshe Chibwe. 180-senttinen Chibwe tulee RoPSille tutusta Nkana -seurasta.

Keskikentälle näytille tulee vasta 18-vuotias lupaus Chanda Mwaba. Vain 166-senttinen peluri on jo ehtinyt pelata Sambian 20-vuotiaiden maajoukkueessa. Hänen lähtöseuransa on Zacs United, mutta hän on ollut vuokralla Power Dynamossa.

Neljäs testipelaaja on tuttu kasvo, Zeddy Sailetin nuorempi veli Derik Saileti. 21-vuotias Derik oli Rovaniemellä kauden 2003, muttei tuolloin pelannut otteluita. Hän kuitenkin harjoitteli RoPSin mukana. Keskikentällä ja kärjessä viihtyvä 175-senttinen Saileti on pelannut kotimaassaan Roan Unitedissa, joka nousi Sambian pääsarjaan.

Kahden vuoden sopimuksen tehneen, helmikuun lopussa Rovaniemelle tulevan George Chilufyan ohella Zeddy Sailetilla on sopimus ensi kaudesta. 37-vuotiaalla Sailetilla alkaa RoPSissa jo 14:s kausi. Chilufya pelasi RoPS:ssa liigaa vuosina 1999-2001 ja Ykköstä 2002-2003 sekä 2005.

Mika Lahtinen jäi Tampereelle

RoPS hakee edelleen pelaajavahvistuksia myös kotimaasta, mm. topparin tontille.Viime kaudella Tampere Unitedista vuokralla ollut hyvä maalintekijä Mika Lahtinen jatkaa pelaamista Ykkösessä, mutta nyt tamperelaisen PP-70:n riveissä. Kesken kauden mukaan tullut Lahtinen teki RoPSille kuusi maalia.RoPS pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa ensi lauantaina Ounashallissa klo 14. Vastassa on FC Lynx.

Kari Pyykkö
© 2007 Lapin Kansa

Luettu 608 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309