ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 tammikuu 2007 09:56

Antti Uimaniemi PS Kemistä RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Palloseura Kemi Kingsissä viime kaudet pelannut keskikenttämies Antti Uimaniemi, 20, siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin. Uimaniemi teki Ykkösessä pelaavan RoPS:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

- Tärkeimpänä syynä siirtoon oli halu pelata entistä korkeammalla sarjatasolla. Opiskelen Rovaniemellä ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi, joten nyt on helppo yhdistää opiskelu ja jalkapallo. Opiskelu ei estä täysipainoista panostusta jalkapalloon, Antti Uimaniemi kertoi.

Uimaniemi ei ole vielä tavannut RoPS:n uutta valmentajaa Kari Virtasta. Sopimus sorvattiin kuntoon RoPS:n toimitusjohtaja Jouko Kiistalan kanssa. (JV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 1014 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309