sunnuntai, 22 lokakuu 2006 13:52

Matti Vikman jätti jäähyväiset nollapelillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura päätti kautensa jalkapallon Ykkösessä kukistamalla Suomen cupin loppuotteluun valmistautuvan Kokkolan Pallo-Veikot luvuin 1-0 (1-0).

RoPSin maalia vartioi 41-vuotias Matti Vikman, joka aikoo jatkossa pelata korkeintaan ikämiessarjoissa.

3838991- Mukavahan se on nollapeliin lopettaa, mutta ei tämä kovin vaikea peli ollut. Maalin olisi tietysti voinut vielä tehdä ja olisinkin varmaan määrännyt itseni vetämään rankkarin, jos sellainen olisi saatu, joukkueen kapteenina pelannut maalivahti heitti.

Vierailijoiden osalta ajatukset oli jo siirretty kohti marraskuun neljäntenä odottavaa kauden päätöspeliä Hensingin Jalkapalloklubia vastaan.

- Cupin loppuottelupaikan keskiviikkona pelanneista kavereista kentällä oil tänään vain neljä. Tällä ryhmällä ei kokemusta vielä kovin paljon ole, joten ei ollut yllätys, että RoPS hoiti homman, vieraiden valmentaja Harri Kevari kertasi.

- HJK:ta vastaan meidän mahdollisuutemme ovat tiukan puolustamisen ja erikoistilanteiden varassa, hän ennakoi.

RoPSin maalin pohjusti Janne Turpeenniemi ja teki Antti Peura. Kaksikko kuului muutoinkin pakkassäässä pelatun ottelun parhaimmistoon.

Maalivahti Vikman piti nollan muutamalla hyvällä torjunnalla sai yleisön puolelleen myös muutamalla ”isällisellä” huomautuksella kanssapelaajilleen. Vaikka pelit RoPSin edustusjoukkueessa ovatkin ohi, ei maalivahtivalmentajanakin tällä kaudella toiminut mies haluaisi jättää seuraa kokonaan.

- Mitään ei ole sovittu, mutta toivon, että saan jatkaa, hän totesi. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1001 kertaa