Uutiset

Miehet

torstai, 28 syyskuu 2006 23:13

Maalivideot jouduttiin poistamaan RoPSin nettisivuilta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntaisen RoPS-Atlantis -ottelun jälkimainingit houkuttelivat tiistaina rovaniemeläisseuran nettisivuille parhaimmillaan kahdeksisensataa samanaikaista käyttäjää. RoPSin www-sivut kuormittivat palveluntarjoajan palvelinta niin, että se jouduttiin hetkeksi poistamaan käytöstä. Samalla palveluntarjoaja poisti sivuilta maalivideot, jotta palvelin voitiin pitää käytössä.

tilasto.jpg

Uteliaat maalivideon hakijat aiheuttivat myös rekisteröitymisryöpyn.

- Olemme saaneet tänään yli 200 rekisteröitymistä www-palveluumme. Suurin osa on rekisteröitynyt siinä luulossa että maalivideoiden katselu vaatii rekisteröitymisen. Näin ei kuitenkaan ole. Kun palveluntarjoaja poisti videot käytöstä, käyttäjä on saanut ilmoituksen käyttöoikeuksien puutteesta yrittäessään ladata videota, todetaan RoPSin nettisivuilla.

Tiistaina rekisteröityneiden käyttäjien tunnukset poistettiin, jotta järjestelmään ei jäisi turhia käyttäjätunnuksia.

Tunnuksen säilyttäminen on kuitenkin mahdollista rekisteröitymällä uudelleen. Maalivideoiden osalta palvelun luvataan aukeavan, kunhan tilanne rauhoittuu.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 581 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi