ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 14 syyskuu 2006 16:31

Kahden vuoden projekti jatkuu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Seuran keskustelupalstalla on viimeaikoina kiertänyt erilaisia huhuja edustusjoukkueen ympärillä. On väitetty että valmentaja olisi lähdössä tämän kauden jälkeen yms.

3291176.jpg

Miten asia on Jupe ?

- Haluan tiukasti kiistää ne huhut jotka väittävät että tuhlaisin energiaa keskustelemalla toisten seurojen kanssa tulevaisuudestani jalkapallon parissa. Energiani suuntautuu täysin ykkösen viiteen viimeiseen kierrokseen, jossa meillä on vielä tärkeitä otteluita. Minulla on se vankka tunne että seuran johto ja joukkueen johto sekä joukkue ovat yhtenäisiä ja tekevät yhdessä työtä RoPSin eteen. Mitään niinsanottua paskan puhumista en ole kuullut mistään suunnasta ja se on merkki siitä että pitkäjännitteisellä työllä tulemme tekemään vielä kannattajat iloisiksi.

- Mitä tulee sopimukseni pituuteen se on kaksi vuotta ja näin eka kauden lähestyessä loppua olen tyytyväinen työilmapiiriin ja olooni Rovaniemellä. Tässä vaiheessa tietysti myös työn kuvaan kuuluu uusien pelaajien hankkiminen ja kartoittaminen siinä olemme jo hyvässä vauhdissa samoin kuin kevään harjoitusotteluiden sopiminen, jossa tavoite on saada enemmän kotiotteluita kuin viime keväänä. Ongelma harjoitusotteluissa on Saarenkylän kentän myöhäinen käyttöönotto ja Ounashallin pieni koko ja huono hiekkapinta.

- Haluan vielä kiittää niitä rohkeita kannattajia jotka jaksoivat kannattaa meitä Finnair stadionilla loppuun asti se antaa meille voimia viedä kausi kunnialla läpi. Muutenkin täytyy kyllä sanoa että fanit ovat jo liigatasoa, kiitos.

 

Jupe Ikäläinen, RoPSin valmentaja

 

Webmaster
© 2006 RoPS

Luettu 34896 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309