Uutiset

Miehet

perjantai, 25 elokuu 2006 11:04

”Nyt voisin vaikka kuolla”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Steven Polack nautti silmin nähden cupfinaalin uusinnasta, vaikka luvattu maali jäikin tekemättä. Hän meni tilanteisiin lähes yhtä ronskisti kuin ennenkin ja KePS-hyökkääjät näyttivät jopa väistelevän brittiä.

3702168.jpg

- Nyt voisin vaikka kuolla, kun olen saanut taas pelata RoPSin sinisessä pelipaidassa. Minulla on sininen sydän, vakuutti 11 kautta RoPSissa pelannut Polack.

Polack osallistui muutama viikko sitten vastaavanlaiseen tapahtumaan Vaasassa. Silloinkin kerättiin varoja juniorijalkapalloilulle.

- Tämä oli loistava juttu, kun paikalla olivat RoPS, KePS ja näin paljon yleisöä. Otteluna tämä oli helpompi kuin 20 vuotta sitten. Nyt sai pitää hauskaa, silloin piti vähän myös jännittää, Polack vertaili.

Tyytyväinen hän oli siihen, että molemmat joukkueet yrittivät todella pelata, eikä räiskiä pitkää palloa.

- Nyt päästään sitten saunaan, syömään ja muistelemaan vanhoja, tuumi Polack nimikirjoituksia jakaessaan. Hänellä jono oli tutun pitkä.

Luettu 813 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi