ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 15 touko 2006 11:03

RoPS ja FC Lynx tekivät farmisopimuksen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ja FC Lynx ovat laajentaneet farmisopimuksen koskemaan myös miesten joukkueita. Aiemmin seurojen naisjalkapalloilu teki vastaavanlaisen sopimuksen.

Miesten farmia on puuhattu aiemminkin, mutta toteutukseen oltiin valmiita vasta nyt. RoPSin edustusjoukkue pelaa Ykkösessä ja FC Lynxin edustusryhmä Kakkosessa. Lisäksi Lynxillä on joukkue Nelosessa, RoPSilla taas A- ja B-juniorit ikäluokan I divisioonassa.

- Rovaniemellä tarjotaan mahdollisuutta pelata jalkapalloa monella tasolla ja tämä sopimus edesauttaa sitä, näki FC Lynxin johtokunnan jäsen Markku Kerola, joka toimii myös RoPSin edustusjoukkueen lääkärinä.

- Lääkärin näkökulmasta on pelkästään hyvä, että pelaaja pystyy loukkaantumisen jäljiltä aloittamaan pelaamisen esimerkiksi alemmalla sarjaportaalla. Se voi olla toipumisen kannalta vain hyvä asia, Kerola näki.

Hän muistutti, että FC Lynx ei ole RoPSin kilpailija vaan ennen muuta kasvattajaseura. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 950 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309