ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 27 huhtikuu 2006 11:22

Vaatimattomat harjoitusolot

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen jalkapallopuitteista on puhuttu pian kyllästymiseen asti. Stadionin tilanne on mikä on, mutta muiltakaan osin ei ole hurraamista.

RoPS ei pelannut talvella ainoatakaan harjoitusottelua Ounashallin suojissa. Valmentaja Jukka Ikäläisen mukaan syy on yksinkertainen: vastustajat eivät lähde ahtaaseen halliin hiekkakentälle. Tämän takia joukkue onkin körötellyt bussilla ympäri Pohjois-Suomea ja -Ruotsia otteluita hakemassa.

Ahtaus ei ole Ounashallin ainoa murhe. Ikäläisen mukaan työsuojeluasiantuntijoita ei parane päästää halliin, kun hiekka-areenaa on kunnostettu. Hallissa nimittäin leijuu pitkään pakokaasupilvi, josta pelaajat ovat selvästi saaneet mm. päänsärkyoireita.

Saarenkylän keinonurmi saa Ikäläiseltä kiitosta, mutta kentän käyttöönotto venyy turhaan pitkään. Rovaniemi tarvitsisi ehdottomasti lämmitettävä keinonurmialustan.

- Esimerkiksi Kiirunassa on mainio tekonurmi ja siellä joukkue on harjoitellut ulkona jo helmikuusta lähtien. Myös Oulussa on vastaavanlainen areena, Ikäläinen kertoo.

Ikäläisen mielestä Rovaniemen olosuhteet ovat nykyään aika vaatimattomat. Jos pääsarjassa aiotaan potkia, kohennusta kaivataan niin harjoitus- kuin ottelupuitteisiin.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1039 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309