Uutiset

Miehet

perjantai, 21 huhtikuu 2006 14:21

Serge Dim Etong pelaa RoPSissa sunnuntaina

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura pääsee testaamaan uutta hyökkääjää sunnuntain harjoitusottelussa PS Kemiä vastaan. Tuolloin vahvuudessa on Ranskasta tuleva kamerunilainen Serge Dim Etong.

22-vuotias Dim Etong on viimeksi ollut AC Cannesin vahvuudessa. Hänen testaamistaan suositteli mm. RoPSin kanssa sopimuksen tehnyt ranskalaistoppari Jeremy Jehan.

- Meidän Ranskan linkki on toiminut hyvin ja miehet ovat olleet sitä mitä on luvattu, näki RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen.

Dim Etong on 177-senttinen vasenjalkainen hyökkääjä.

RoPSille PS Kemin kohtaaminen on kenraaliharjoitus seuraavana lauantaina starttaavaan Ykköseen. RoPS matkustaa avausotteluun Vaasan IFK:n vieraaksi. RoPS - PS Kemi alkaa sunnuntaina Saarenkylän kentällä klo 15. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 962 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi