ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 12 huhtikuu 2006 11:57

RoPS hallitsi Kiruna FF voitti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Ruotsin retki päättyi tiistai-iltana Kiirunassa. RoPS kohtasi harjoitusottelussa Ruotsin ykkösdivisioonassa pelaavan Kiruna FF:n ja hävisi 2-1 (0-1).

3391652.jpg

RoPS oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta isäntäjoukkue sai tehtyä toisella jaksolla voittoon riittäneet kaksi maalia - molemmat rikkeiltä haiskahtaneissa tilanteissa.

- Hieman tuntui kotiinpäinvedolta, RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen luonnehti varovaisesti.

RoPSin maalin teki Dejan Godar kaukolaukauksella. Keskikentältä lähtenyt veto muutti Kiirunan pakista suuntaa eikä maalivahti voinut sille mitään.

Ikäläinen ei kuitenkaan pitänyt ottelun lopputulosta kovin tärkeänä, vaan palasi joukkoineen tyytyväisenä Rovaniemelle.

- Askel askeleelta on menty parempaan suuntaan varsinkin lauantain Boden-peliin verrattuna. Nämä olivat erittäin hyviä ja tärkeitä harjoituspäiviä.

- Mukavaa on myös se, että loukkaantuneet pelaajat alkavat tervehtyä. Petri Jalava ja Ville Syväjärvi olisivat voineet jo pelata, mutta säästelivät vielä kentän laidalla. Mika Nenonen pelasi toisen puoliajan, Ikäläinen totesi.

RoPSin uudet vahvistukset brasilialaiset Cleiton de Queiroz ja Rodrigo De Lazzari sekä ranskalainen Jeremy Jehan saivat tunnustuksen valmentajalta.

- He ovat osoittautuneet todellisiksi vahvistuksiksi, Ikäläinen vahvisti.

Ikäläinen vetää joukkueelle harjoitukset vielä tänään ja huomenna ennen pääsiäistaukoa. RoPS aloittaa Ykkösen 29. huhtikuuta Vaasassa vierasottelulla VIFK:ta vastaan. (JP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 688 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309