ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 01 helmikuu 2006 10:59

Pomot kabinetissaan, RoPS vaan töissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sillä välin, kun Suomen jalkapallon ”puku- ja viisaat miehet” eli Suomen Palloliiton ja Veikkausliigan isot herrat tekevät omia viisaita päätöksiään tai arvauksiaan eri joukkueiden sarjatasoista, Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkue tekee omaa työtään ”herroista” välittämättä.

3213828.jpg

Tammikuusta lähtien joukkue on harjoitellut uuden päävalmentajan Jukka Ikäläisen komennossa. Apunaan Ikäläisellä on Olli Tammimies ja Matti Vikman (maalivahtivalmennus).
 

Tammikuun aikana RoPSin edustusjoukkueen sopimuspelaajien määrä on kasvanut 8 uudella tai osin ”uusvanhalla” pelaajalla. RoPS on tehnyt vuoden sopimuksen Matti Kutilan ja maalivahti Arto Vikmanin (16) kanssa. Kahden vuoden lappu tehtiin Mika Gröhnin kanssa. Gröhn pelasi viime kesänä Rio Granden III-divarijoukkueessa.
 

Joonas Kiistalan (18) kanssa RoPS on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen. Jukka Yrjänheikki (17), Juha-Pekka Inkeröinen (17), Janne Turpeenniemi (16) ja Juuso Majava (16) ovat kaikki tehneet puolestaan neljän vuoden sopimukset.


RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen oli innoissaan uusista tulokkaista.

- Tässä on todella lupaavia pelaajia, joilla on potentiaalia. Töitähän se vaatii, Ikäläinen muistutti.

Potentiaalia tosiaankin löytyy. Muun muassa monilahjakkuus Janne Turpeenniemi kävi viime viikonloppuna pelaamassa alle 17-vuotiaiden jääpallon PM-kisoissa ja seuraavaksi Turpeenniemeä odottaa maajoukkueleiri jalkapallon puolelta. Turpeenniemi on nimittäin valittu myös jalkapallon alle 17-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

Kaikkiaan RoPSilla on kasassa tällä haavaa 17 sopimuspelaajaa. Maalivahti Jani Vianderin sopimus on purettu.

- Sopimus purettiin Vianderin kanssa yhteisymmärryksessä, RoPS-pomo Jouko Kiistala sanoi. Vianderin lisäksi RoPS on purkanut sopimuksen Pauli Turpeennimen kanssa.

Jarno Lakkala
© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1031 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309