ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 22 joulukuu 2005 02:00

Jukka Ikäläinen RoPSin joulupaketissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralle joulu tuli muutaman päivä etuajassa. Seura teki nimittäin keskiviikkona kaksivuotisen sopimuksen uuden päävalmentajan Jukka Ikäläisen kanssa.

Pitkään huhuiltu ja varmana tietona pidetty sai sinetin pitkällisen väännön jälkeen.

- Sopimusta on valmisteltu parisen kuukautta, mutta Jukka Ikäläisen pesti Ruotsin Örgryten urheilutoimenjohtajana ja sen sopimuksen purkaminen ja asioiden järjestäminen on vienyt aikaa, RoPSin väistyvä puheenjohtaja Markku Hyvönen sanoi keskiviikkona.

Jukka Ikäläinen (48) on kokenut ja kovan luokan jalkapalloammattilainen, joka on pelannut muun muassa 58 A-maaottelua ja runsaat 200 SM-sarjaottelua. Mies on lisäksi pelannut Ruotsin pääsarjassa Örgyte IS:n riveissä 1980-luvulla.

Vuonna 1994 mies toimi reilun vuoden ajan myös A-maajoukkueen päävalmentajana. Viimeiset kaksi kautta mies on ollut Ruotsin Örgryte IS:n valmentajana ja viimeisen vuoden seuran urheilutoimenjohtajana.

- RoPSiin tulo on iso mahdollisuus, Ikäläinen uskoo.

- Seuralla on perinteitä ja potentiaalia, eikä Ykkösessä pelaaminen ole ongelma. Pikemminkin se on valmentajalle haastavaa; pystytäänkö rakentamaan menestyvä joukkue omista kasvateista ja oman kaupungin pelaajista, Ikäläinen toteaa.

Ikäläinen ja RoPS aikovat rakentaa joukkuetta rauhallisesti, eikä tavoitteena ole välttämättä nousu heti ensi vuonna.

- Pikemminkin ajatus on, että liigaan vuonna 2007, Ikäläinen toteaa.

Jarno Lakkala
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1459 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309