ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 09 joulukuu 2005 02:00

RoPS siirsi valmentajan julkistamisen vuosikokoukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura ilmoittaa jalkapallon edustusjoukkueen päävalmentajan nimen seuran vuosikokouksen yhteydessä 20. joulukuuta.

465918
Jukka Ikäläisen valinta RoPSin valmentajaksi siirrettiin joulukuun 21. päivälle.
Jalkapalloliigasta Ykköseen pudonneen rovaniemeläisseuran piti alunperin julkistaa asia eilen, mutta julkistamista päätettiinkin siirtää.

- Emme ole tehneet vielä lopullista päätöstä. Meillä on tehtävään useampia ehdokkaita.

- Sopimusneuvotteluissa homma voi katketa viime metreillä, RoPSin puheenjohtaja Markku Hyvönen perusteli julkistamisen lykkäämistä eilen Lapin Radion haastattelussa.

Puheenjohtajan mukaan sopimuksen syntyminen ei ole kiinni pelkästään rahasta.

- Neuvoteltavana on monta muutakin asiaa, Hyvönen muistutti.

Vahvimpana valmentajaehdokkaana on ollut esillä Ruotsin pääsarjajoukkueen Örgryte IS:n urheilutoimenjohtaja Jukka Ikäläinen, jota haastateltiin myös Lapin Radiossa.

Sekä Hyvönen että Ikäläinen vahvistivat haastattelussa, että neuvotteluja on käyty. Ikäläinen korosti myös, ettei sopimusta ole tehty.

- Minulla on sopimusta Örgryten kanssa jäljellä vielä vuosi. En kuitenkaan usko, että siirtyminen Rovaniemelle jää siitä kiinni, Ikäläinen arveli.

Ikäläinen oli aikoinaan tulossa Rovaniemen Palloseuraan pelaajana, mutta tuli viime hetkillä toisiin ajatuksiin ja valitsi Kemin Palloseuran.

RoPSilla valmius lähteä liigaan

Puheenjohtaja Markku Hyvönen totesi haastattelussa, että RoPSilla on valmius lähteä Jalkapalloliigaan jos kutsu tulee. Viime aikoina julkisuudessa on käyty keskustelua lähinnä vantaalaisen AC Allianssin liigakelpoisuudesta.

RoPSin kotiareenan keskuskentän olosuhteet eivät tällä hetkellä täytä liigan vaatimuksia, mutta Hyvönen ei usko sen olevan esteenä.

- Suomen Palloliiton puheenjohtajan Pekka Hämäläisen ja Jalkapalloliigan toimitusjohtajan Jan Waldenin kanssa viime keväänä käytyjen keskustelujen pohjalta uskon, että liigalisenssi voidaan myöntää RoPSille. Sitä ennen pitää kuitenkin saada Rovaniemen kaupungilta sitova päätös keskuskentän peruskorjauksesta, Hyvönen kertoi.

Keskuskentän peruskorjaus on hyväksytty Rovaniemen kaupungin taloussuunnitelmaan. Tämän hetken tiedoilla työt ajoittuvat vuosille 2007-08. (JP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 845 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309