ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 27 lokakuu 2005 03:00

RoPSin valmentajakysymys auki

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ykkösdivisioonaan tippunut edustusjoukkue on vielä suurelta osin rakennusvaiheessa. Seurajohto on etsinyt uutta valmentajaa jo pitkän aikaa ja varmoja nimiä on ”hevosmiesten” toimistoissa esiintynyt.

302331
Jukka Ikäläinen on neuvotellut RoPSin valmentajapestistä. Ikäläinen toimii tällä hetkellä ruotsalaisen pääsarjajoukkueen Örgryte IS:n urheilutoimenjohtajana.
Eräs vahvasti esillä ollut nimi on Jukka Ikäläinen, joka tällä hetkellä toimii Ruotsin pääsarjajoukkueen Örgryte IS:n urheilutoimenjohtajana.

- Olen RoPSin kanssa kyllä neuvotellut ja käynytkin Rovaniemellä, mutta kauden jälkeen ei ole oltu yhteydessä, sanoo Ruotsista tavoitettu Ikäläinen, jota on viety myös Ruotsin II-divisioonaan tippuneen Bodenin valmentajaksi.

Hän muistuttaa, että hänellä on Örgryten kanssa vielä vuosi sopimuksesta jäljellä.

- En nyt isommin senkään takia halua RoPS-asiaa lähteä vatvomaan.

Ikäläinen kuitenkin myöntää, että RoPS-pesti ja Rovaniemi kaupunkina ei kuulosta ihan hulluimmalta vaihtoehdolta.

- Seuran sarjataso ei ole minuun vaikuttanut ennen, ei vaikuta nyt eikä tulevaisuudessa. Jos seuralla on hyvät suunnitelmat ja koen tehtävän riittävän haasteelliseksi, se on minulle tärkeintä, Ikäläinen korostaa.

RoPS.manageri Jouko Kiistala sanoo, että seuran johtokunta kokoontuu ensi viikolla, jolloin tehdään tarkemmat linjaukset ja strategiat.

- Pelaaja- ja valmentajakysymys ovat palaverissa tarkemmin esillä. Ikäläisen kanssa on neuvoteltu, mutta niin on monen muunkin valmentajan kanssa, Kiistala sanoo.

Jarno Lakkala
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1435 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309