ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 23 lokakuu 2005 03:00

”Tyhjä olo”

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Hiljainen on kylätie ja sitä samaa oli RoPSin pukukoppi lauantain pelin jälkeen.

568100
RoPSin Petri Jalavan (3) ja Matti Kutilan (17) ja valmentaja Matti Vikmanin (vas.) askeleet vievät pukukoppiin ja RoPSin ensi kaudeksi ykkösdivariin.
RoPSin kapteeni Petri Jalava oli pelin jälkeen apeissa tunnelmissa.

- 10 kuukautta tehdään töitä ja sitten tämä on palkinto. Aika tyhjä olo, Jalava sanoi.

Hän myönsi, että RoPSin kausi on ollut melkoista vuoristorataa. Valmentaja Mika Lumijärven potkut ja pelaajia tuli ja meni.

- Heinäkuussa näytti vielä hyvältä, mutta sitten kurssi kääntyi kyllä totaalisesti. Ei valmennusta voi syyttää mitenkään, kyllä he yrittivät pelaajia kannustaa ja potkia persuksille. Ei vain saatu hommaa toimimaan ja omaa peliä kulkemaan, Jalava valitteli.

- Harmittaa rovaniemeläisten puolesta. Joukkueessa on paljon Rovaniemen omia poikia, mutta ei voi mitään.

Omasta jatkostaan Jalava ei osannut vielä sanoa mitään. Hänen sopimuksena loppuu tähän kauteen. Jalavalla on vielä vuosi jäljellä koulua Rovaniemellä, mutta:

- Kyllähän Veikkausliigassa pelaaminen kiinnostaa, jos paikatkin pysyvät kunnossa, mutta katsotaan nyt. Parin kolmen viikon aikana näkee mitä tapahtuu, Jalava sanoi.

RoPS-manageri Jouko Kiistala piti kauden käännekohtana RoPSin vieraspeliä Jaroa vastaan.

- Siinä pelissä tuli loukkaantumisia ja porukkaa joutui sairastuvalle. Sen jälkeen homma notkahti. Kiistalan mukaan vahvistusten hankinnassa oli myös huonoa tuuria.

- Nigerialaisen Ederehon piti olla ykköstykki, mutta hän loukkaantui melkein heti. Samoin kävi bulgaarikärki Spas Gigoville, Kiistala harmitteli.

Hänen mielestään RoPSin peli ontui nimenomaan vieraspeleissä. Kotiotteluissa pelattiin paikoin hyvinkin.

- Valmentajakuviot ja ensi vuoden suunnitelmat pitää miettiä johtokunnan kanssa lähiaikoina, Kiistala totesi.

RoPSin sopimuspelaajia ensi kaudelle ovat: Jani Viander (ulkomaanpykälä), Jarkko Hurme (pykälä lähteä jos seura tippuu divariin), Janne Mahlakaarto (pykälä lähteä jos seura tippuu divariin), Zeddy Saileti, Dejan Godar, Juha Majava, Ville Syväjärvi, Antti Peura, Pauli Turpeenniemi, Ville Ylipaavalniemi, Risto-Pekka Söderlund ja Srdjan Ladic.

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1381 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309