ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 01 lokakuu 2005 03:00

RoPSin vieras KooTeepee ei ruskaretkeile

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkue saa kauden viimeisessä kotipelissään sunnuntaina vastaansa KooTeePeen Kotkasta. Kotkalaisille ottelulla ei ole suurempaa merkitystä; joukkue on sarjapaikan jo uusinut ja mitaleista joukkue ei taistele.

  RoPS sen sijaan pelaa edelleen veitsi kurkulla. Joukkue on pysynyt tukevasti karsijan paikalla ja suoran putoajan paikalla oleva TP-47 hengittää pisteen päässä.

RoPS-valmentaja Matti Vikman myöntää, että voitto on Kotka-ottelusta otettava.

- Sen varaan ei kannata laskea, että Tornio häviää molemmat ottelunsa, vaikka sillä vastassa onkin TamU ja Mypa, Vikman sanoo.

- Omilla voitoilla karsijan paikka on meillä.

Lappilaisjoukkueet kilvoittelevat kaksistaan putoajan ja karsijan paikasta. Kolmanneksi viimeisenä oleva Maarianhamina on sekin ”kuivilla” putoamiskamppailusta maalieronsa turvin.

Pelka ja Chilifya kotimaisemiinsa

RoPSin ulkolaisvahvistuksista saksalainen Adrian Pelka ja sambialainen George Chilifya ovat poistuneet kotimaisemiinsa.

- Pelka ei ollut riittävän hyvä vahvistus, Vikman sanoo suoraan.

Chilifyan lähteminen Sambiaan johtuu puolestaan Vikmanin mukaan Sambian jalkapalloliitosta ja Chilifyan sambialaisesta seurasta.

- ”Yrjö” haluttiin Sambiaan, joten emme voineet häntä pitää vaikka olisimme niin halunneetkin.

Urugyalaispelaaja Garcia Cesar Pellegrin potee nilkkaansa, joten häntäkään ei sunnuntaina RoPSin riveissä nähdä.

- Kotimaisia pelaajia nousee enemmän avaukseen, jospa se näkyy myös taistelussa kentällä, Vikman pohtii.

KooTeePee on sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksantena ja pelannut tasaisen ja mukiinmenevän kauden. Jokin aika sitten seura ja joukkueen valmentaja Janne Hyppönen sopivat että nykyisessä sopimuksessa oleva optio vuodelle 2006 käytetään

- Voin luvata, että virtaa on varattu kauden loppuun saakka. Sama into ja yrittämisen meininki on ollut harjoituksissa päällä nyt kuin koko kauden aikana. Mikään ruskaretki ei Rovaniemellä odota, Hyppönen lupaa seuran kotisivuilla.

Eilen KooTeePee ilmoitti solmineensa keskikenttämies Jukka Vannisen kanssa jatkosopimuksen. Kuluvalla kaudella KooTeePeen kapteenina toimineen Vannisen, 28, uusi sopimus kattaa seuraavan kauden.

RoPS-KooTeePee keskuskentällä sunnuntaina kello 16.

Jarno Lakkala
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1150 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309