ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 14 syyskuu 2005 03:00

Jalavalle pelilupa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Kolmisen viikkoa Veikkausliigan peleistä sivusta ollut Rovaniemen Palloseuran kapteeni Petri Jalava on RoPS:n vahvuudessa tänään, kun joukkue kohtaa vieraissa Turun Palloseuran.

835941
RoPS:n kapteeni Petri Jalava on saanut lääkäreiltä peliluvan ja on RoPS:n vahvuudessa loppukauden peleissä.
Jalava sai reilu kolme viikkoa sitten käydyssä Jaro-RoPS -ottelussa vastustajan kengästä vaarallisesti suoraan silmäänsä. Alkuun näytti jopa siltä, että Jalavan koko loppukausi on vaarassa.

Jalavan silmän kunto tarkastettiin tiistaina ja hän sai lääkäreiltä peliluvan.

- Jalava on joukkueen mukana Turussa, mutta sitä ei tiedä pelaako vielä ja kuinka paljon, joukkueenjohtaja Timo Gerdt sanoo.

Hänen mukaansa Jalava on harjoitellut kevyesti jo jonkin aikaa ja eilisissä RoPS:n harjoituksissa mies paineli jo täydellä höyryllä.

(JL)
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 558 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309