ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 21 heinäkuu 2005 03:00

Mahlakaarto putosi pelistä - Godar ja Hurme palaavat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Neljä viime ottelua tappiotta pelanneen Rovaniemen Palloseuran kokoonpano elää jatkuvasti. Tuorein takaisku oli keskikenttämies Janne Mahlakaarron Tornion ottelussa saama polven sivusidevamma, joka tietää 6-8 viikon sairaslomaa. Torniossa putosi pelistä myös Ville Syväjärvi, jonka varoitustili täyttyi yhden ottelun pelikiellon verran.

  Ennestään sairaslistalla jatkaa nigerialainen Raphael Edereho, jonka tulevaisuus RoPSissa on auki.

Vastapainoksi Dejan Godar ja Jarkko Hurme palaavat pelaavaan miehistöön kärsittyään pelikieltonsa. Hyökkääjä Ville Ylipaavalniemi on puolestaan siirretty Kolmosessa pelaavan farmiseura FC Lynxin kokoonpanoon.

Manageri Jouko Kiistalan mukaan seura ei ole juuri nyt aktiivinen pelaajamarkkinoilla, mutta tilanteeseen reagoidaan jos tarve vaatii. Siirtoikkuna on auki elokuun loppuun asti, joten mahdollisia hankintoja voi tehdä reilun kuukauden ajan.

- Ulkomailta on miehiä ollut tarjolla, mutta ties vaikka kotimaassakin olisi kohta pelaajamarkkinat, viittasi Kiistala Allianssin tilanteeseen.

Allianssin avut pelimiehiä

Pelaajat ovatkin sijaiskärsijöitä, mikäli Allianssi menettää liigalisenssinsä. Vantaalaisten ote on kuitenkin terävöitynyt surullisen kuuluisan Valkeakosken reissun jälkeen, joten RoPSin on turha odottaa, että joukkue tulisi Rovaniemelle löysäilemään.

Oranssipaidat pelaavat tulevista työpaikoistaan, joten joka peli on näytön paikka.

Allianssi on keventänyt miehistöään viime päivinä päästämällä hyökkääjä Ville Lehtisen ilmaiseksi Tampere Unitediin ja vuokraamalla Hermanni Vuorisen Ykköseen. Peter Sampo loukkasi puolestaan kantapäänsä sunnuntaina niin pahoin, että on syrjässä viikkoja.

Belgialaisten Vantaalle rahtaamat pelaajat ovat osoittautumassa pelimiehiksi. Ex-ukrainalainen, nykyinen belgialainen Sergei Omelianovitch iski jo kaksi maalia Turun Palloseuran verkkoon ja kehuja ovat saaneet myös taitava Jean-Pierre La Placa ja Hochine Chebaiki. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1021 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309