ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 21 huhtikuu 2005 03:00

Hurme ja Jalava purkavat pelikieltojaan cupissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkuetta rasittaa kauden alussa vammojen ohella myös pelikiellot. Puolustuspäästä ovat Suomen cupin avauksesta pois niin kapteeni Petri Jalava kuin Oulusta seuraan siirtynyt maajoukkuepakki Jarkko Hurme.

597818
Jarkko Hurme (vas.) on syrjässä kahdesta ja Petri Jalava yhdestä RoPSin virallisesta pelistä kauden alussa.
RoPS kohtaa Suomen cupin 4. kierroksella sunnuntaina FC Raahen, joka pudotti keskiviikkoiltana vierasottelussa Haukiputaan Pallon 2-1. Molemmat pelaavat Kolmosessa.

Jalava sai viime kauden päätteeksi Suomen cupin ottelussa Hämeenlinnassa kaksi keltaista korttia ja sitä tietä ulosajon. Mies kuittaa yhden ottelun pelikieltonsa lauantain cup-ottelussa.

AC Oulussa pelanneen Jarkko Hurmeen kausi Ykkösessä loppui jo kaksi ottelua ennen kauden päätöstä. Miehelle mätkäistiin peräti neljän ottelun pelikielto, kun kaikki tilit täyttyivät yhdessä ottelussa. Hurme ehti kärsiä syksyllä pannastaan kaksi peliä, mutta kaksi muuta jäi odottamaan kevättä. Hän on pois cupin avauksen ohelle myös ensimmäisestä liigapelistä ensi viikon torstaina, kun RoPS reissaa Maarianhaminaan.

Kosovolaisen Lulecin Avdijan pelilupa on vielä odotuslistalla. Kosovon liitto kun ei kuulu Euroopan jalkapalloliittoon (UEFA) eikä kansainväliseen jalkapalloliittoon (FIFA). RoPS on hakenut Suomen Palloliiton kautta lupaa Avdijan peluuttamiseen ja tässä toimii 30 päivän karenssi hakupäivästä. Ellei kukaan protestoi Avdijan pelaamista, RoPS voi peluuttaa häntä normaalisti.

Tavoitteena on saada Avdija pelikelpoiseksi nopeasti, mahdollisesti jo cupin otteluun.

RoPS harjoitteli 6-0 FC Lynxistä

RoPS viritteli pelivirettään keskiviikkoiltana Kolmosen FC Lynxin kanssa Saarenkylässä. Loppunumerot olivat 6-0 (4-0). RoPSin nuori kärkimies Antti Peura oli avausjakson maalipyssy tekemällä kaikki neljä osumaa.

Toisella jaksolla maaleista vastasivat Matti Kutila ja Dejan Godar.

Kari Pyykkö
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 607 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309