ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 14 huhtikuu 2005 03:00

RoPSille vihdoin voitto - lentopallokentältä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Woman Volleyn ja Rovaniemen Palloseuran välinen show-henkinen lentopallo-ottelu oli wovottarille jäähdyttelyä sarjakauden jälkeen ja RoPSille verryttelyä ennen liigaviheriöitä. Korkalovaaran lukion salissa nähtiin kuitenkin tiukkojakin palloja ja niin tasaväkisiä tilanteita, että RoPS sai lentopallovaltikan haltuunsa yhdeksi kaudeksi erin 1-2 (25-23, 22-25, 25-27).

297566

RoPS ”erehtyi pelistä” parikin kertaa, mutta sai silti lentopallovaltikan takaisin Tuija Mäkituvalta (vas.), Tanja Körköltä ja muilta wovottarilta. Tässä voiton eteen urakoivat Markus Paija (vas.), Petri Jalava ja Olli Kuoksa.

296126

RoPS on tehnyt kosovolaisen Lulecin Avdijan kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta ja sopinut optiosta myös seuraavalle vuodelle.

Vielä vuosi sitten WoVo vei pelin 3-0. WoVon kapteeni Heidi Rovanperä totesikin jalkapalloilijoiden petranneen otteitaan viime keväästä.

- Kehitystä on tapahtunut. Pitkä joukkue ja hyvä pomppu, hän kiteytti.

- Ja yrittävät loppuun saakka, Tanja Körkkö nyökkäsi.

Pirjo teloi sormeaan

WoVoa vahvisti myös Simmis Unitedin riveissä SM-viestimitalin uinut Martina Linna. Hiihtäjä Pirjo Manninen joutui tällä kertaa tyytymään palkintojenjakajan rooliin loukattuaan harjoituksissa sormensa.

RoPSin riveihin olivat kuntoutuneet kaikki miehet Ville Ylipaavalniemeä ja Zoran Bogesicia lukuunottamatta, vaikka vielä viime viikonlopun Eurocity-turnauksesta syrjässä olivat myös Ville Syväjärvi, Raphael Edereho, Juha Majava ja Janne Mahlakaarto.

Lentopallokentälle oli toipunut viime sunnuntain jalkatällistään puolustaja Panu Kuusela. Liberona sinipaitojen vahvuudessa tuurasi Napapiirin Pallokettujen liigakentiltä tuttu Olli Kuoksa.

Tänään testissä Antonios Ahjolas

RoPSin valmentaja Mika Lumijärven huoli pienenevästä ringistä on pikku hiljaa helpottanut, sillä 1+1 -sopimus kosovolaisen Lulecin Avdijan kanssa vahvistettiin alkuviikosta.

- Yllättävän helposti vahvistus löytyi. Ei tarvinnut käyttää näytillä puolta joukkuetta. Sopimus oli selvä ja hyvä juttu, Lumijärvi totesi tyytyväisenä.

RoPS matkustaa tänään iltapäiväkoneella Helsinkiin peli- ja harjoitusleirille. Halliottelussa PK-35:a vastaan on näytillä samalla kreikkalais-suomalainen keskikenttä/hyökkääjäpelaaja Antonios Ahjolas. 24-vuotiaan pelaajan äiti on suomalainen ja isä kreikkalainen. Ahjolas on harjoitellut kevään AC Allianssin vahvuudessa ja valmentaja Ari Tiittanen olisi ottanut miehen joukkueeseen, mutta seurajohto ei asialle lämmennyt.

Ahjolasin näyttötilaisuus on käytännössä tänään, sillä pelaajasiirtojen takaraja on perjantai.

RoPSin leiri jatkuu harjoituksilla perjantaina Finnair-stadionilla, missä joukkue kohtaa lauantaina FC Hongan. RoPSin vastus Suomen Cupin pelissä 23. huhtikuuta on sen sijaan vielä arvoitus, sillä kierrosta ei ole vielä arvottu.

Katja Haavisto
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1133 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309