ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 06 huhtikuu 2005 03:00

Godar ja Peura RoPSin kirivaihteen arkkitehdit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran reipas kirivaihde 2. jaksolla takasi 4-3 (0-2) voiton PS Kemistä jalkapallon harjoitusottelussa tiistai-iltana Ounashallissa.

034936

Kosovolainen testimies Lulecin Avdija esiintyi ensi kertaa RoPS:n sinipaidassa harjoitusottelussa PS Kemiä vastaan. Tuntumassa kahden kemiläispelaajan lisäksi seurakaveri Matti Kilpelä.

RoPS-voiton näkyvinä arkkitehteinä häärivät Dejan Godar sekä toisella jaksolla peliin tullut hyökkääjä Antti Peura. Godar oli mukana RoPSin kaikissa neljässä maalissa. Hän viimeisteli kaksi ja syötti kaksi. Lisäksi hän pääsi tälläämään ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkun, mutta PS Kemin maalivahti Kalle Rönkkö poimi pallon alanurkasta.

Antti Peura teki RoPSin 2-2 -tasoituksen kulmurista sekä syötti RoPSin ensimmäisen ja viimeisen osuman. Molemmat viimeisteli Godar. RoPSin 3-3 tasoituksen teki toppari Markus Paija Godarin tarjoilusta.

Hyvällä asenteella liikkeellä ollut PS Kemi hallitsi avausjaksoa ja teki ansaitusti johtomaalit. Ensimmäisen viimeisteli Ville Himanka ja toisen Matti Palosaari.

Avdija vielä näkymätön

RoPS pääsi peliin 2. jaksolla ja hallitsi sen jälkeen ottelutapahtumia. RoPSin kokoonpanossa esiintyi ensi kerran kosovolainen Lulecin Avdija, mutta hän ei juuri taitojaan päässyt vasemmalla laidalla esittelemään.

- Miehestä saadaan varmasti paljon parempi kuva ensi viikonvaihteen Haaparannan turnauksessa, arveli RoPSin manageri Jouko Kiistala.

RoPS kohtaa Eurocity-turnauksessa lauantaina Vaasan Palloseuran klo 11 ja Kuopion Palloseuran klo 15. Toisessa lohkossa pelaavat TP-47, AC Oulu ja IFK Luulaja. Lauantaina peliaika on 2x25 minuuttia. Lohkopelit ovat sunnuntaina. Niissä kohtaavat keskenään lohkoykköset, -kakkoset ja -kolmoset.

PS Kemi oli Rovaniemellä ilman tähän asti mukana olleita romanialaispelaajia ja -valmentajaa. Pelaajat on lähetetty näytille Kokkolaan (KPV) ja Vaasaan (VPS). Valmentajakin on ilmeisesti vaihtumassa suomalaiseen. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 662 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309