ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 27 helmikuu 2005 02:00

PS Kemi pisti RoPS:n ahtaalle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapallon Kakkosen ja Veikkausliigan tasoeroa ei näkynyt lauantaina Palloseura Kemin ja Rovaniemen Palloseuran välisessä harjoitusottelussa, jonka RoPS voitti Junkohallissa Ville Ylipaavalniemen toisen jakson puolivälin puskumaalin myötä 1-0.

  RoPS:n tukipylväs oli maalivahti Jani Viander, joka napsi tukun pahoja laukauksia. Tilanteiden valossa PS Kemin voitto ei olisi ollutkaan vääryys.

”Jani torjui meille voiton”

- Jani torjui meille voiton, mutta sen olisi kyllä vastustajakin ansainnut. Tällaista peli on, kun kaikki eivät tee töitä joukkueen eteen, manasi puoliajalla tulikivenkatkuisen puhuttelun pelaajilleen pitänyt RoPS:n valmentaja Mika Lumijärvi.

PS Kemin valmentajan George Sburaturan mietteet olivat odotetusti päinvastaiset, kun liigajoukkue sai tehdä täyden työn voiton eteen.

- Tällä tiellä on hyvä jatkaa, mutta tekopaikat pitää kyllä käyttää tarkemmin hyväksi. Joukkue pelasi rauhallisesti ja oikea-oppisesti laitojen kautta, Sburatura kehaisi.

PS Kemin romanialaispelaajat Adrian Vlanut ja Cristian Coteanu ovat ainakin lauantaina pelin perusteella tasokkaita vahvistuksia. Vlanut hääri topparina ja Coteanu rakensi peliä keskialueella.

Vlanutin taisteluparina oli monessa tilanteessa RoPS:n tuore nigerialainen hyökkääjäkokelas Raphael Edereho, 21, jolle ei maalitekopaikkoja liiemmin auennut.

- Raphaelin taidoista ei vielä saanut täyttä kuvaa, mutta ainakin hän pystyy myös avaamaan peliä syötöillään, arvioi Lumijärvi.

RoPS:lta oli nivusvamman takia sivussa Janne Mahlakaarto. Ennen ensi viikonvaihteessa Junkohallissa TP-47:ää ja Allianssia vastaan pelattavia liigacupin pelejä joukkueen vahvuuteen liittyvät myös Petri Jalava ja Zeddy Saileti.

RoPS:n kokoonpano: Jani Viander - Jarkko Hurme (45. Ville Ylipaavalniemi), Markus Paija, Matti Kilpelä, Zoran Peic - Zoran Bogesic (45. Matti Kutila), Dejan Godar, Ville Syväjärvi (55. Pauli Turpeenniemi), Juha Majava (45. Antti Peura), Panu Kuusela - Raphael Edereho.

Juha Lampela
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 1624 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309