ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 17 heinäkuu 2004 03:00

Douglas pelikelpoinen jo Hakaa vastaan

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkueen harjoitusvahvuuteen liittyi perjantaina 26-vuotias lontoolaishyökkääjä Stuart Douglas. Hän on RoPSin testattavana viikon verran ja näillä näkymin mukana sunnuntain vierasottelussa Valkeakoskella sekä ensi torstain kotiottelussa Allianssia vastaan.

549468
Stuart Douglas kirmaisi perjantaina ensi kerran RoPSin harjoituksissa Susivoudissa. Tänään hän matkustaa joukkueen mukana Jyväskylään ja sieltä sunnuntaina Valkeakoskelle liigakärki Hakan vieraaksi.

- Saimme Douglasin peliluvan perjantaina, joten hän pelaa tarvittaessa Haka -ottelussa, kertoi RoPSin kakkosvalmentaja Olavi Tammimies.

Tummia laseja vaille ”Edgar Davids -lookin” omaava Douglas ei ensimmäisissä harjoituksissa ihmeitä esittänyt.

- Sympaattinen kaveri, mutta ei hänen osaamisestaan vielä mitään selvää saanut. Sekin on luonnollista, sillä Douglas matkusti torstain eikä ollut oikein saanut unta, ”kun ei tullut pimeää koko yönä”, Tammimies kertoi. Päätös Douglasin jatkosta tehdään Allianssi -ottelun jälkeen.

Majava tuorein sairaslistalainen

RoPS katselee joukkueeseen apua myös puolustajarintamalle, sillä loukkaantuneita riittää. Tuorein potilas on nilkkavammainen Juha Majava, joka ei matkusta Valkeakoskelle. Panu Kuusela ja Matti Kilpelä jatkavat sairaslistalla. Jarno Koivisto potee puolestaan selkäänsä.

- Norbert Kerenyi on pelikunnossa ja Ville Syväjärvi otettiin Ylivieskasta takaisin joukkueeseen. Alunperin mietittiin Mika Hännisen ”lepuuttamista” niin, että hän olisi pelannut sunnuntaina A-nuorten ottelun, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta, Tammimies totesi.

Tammimiehen mukaan seura pitää koko ajan silmät ja korvat auki mahdollisten uusien voimien toivossa.

- Työn alla on useampikin kaveri. Englannin lisäksi ehdokkaita on myös Kroatian suunnasta.

Kauden pettymyksiin on kuulunut Dejan Godarin vaatimaton panos keskikentällä. Tammimiehen mukaan hänelläkin alkaa olla viimeiset näytön paikat.

- Dejanin itseluottamus katosi kevään loukkaantumiseen eikä hän ole pelannut sen jälkeen lähelläkään omaa tasoaan. Mikäli hän parantaa peliään parikymmentä prosenttia, se on jo iso apu joukkueelle. Kunnossa ei pitäisi olla mitään vikaa, Tammimies arvioi.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1068 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309