ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 14 heinäkuu 2004 03:00

Mika Hänninen liigaotteluun suoraan Lapin lennoston sinisistä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pohjoisen pelimatka ei alkanut Hämeenlinnan kannalta lupaavasti, sillä Tornion Pallo-47 otti joukkueesta voiton Pohjan Stadionilla sunnuntaina lukemin 2-0 (1-0).

532650

Toukokuun alussa Hämeenlinnassa pelatussa liiga-avauksessa RoPSin ja Hämeenlinnan kohtaaminen päättyi kahden maalin tasapeliin. Makea voitto HJK:ta vastaan viime torstailta on kuitenkin opettanut kotiyleisön hyvälle, ja RoPSin miehistökin tuntuu olevan iskussa.

- Keskiviikon ainoa tavoite on voitto, asepalveluksensa maanantaina Lapin lennostossa aloittanut keskipelaaja Mika Hänninen kertoi.

Joukkueen mieliala on HJK:n kaatamisen jälkeen parempi kuin aikoihin. Hänninen joutuikin viheriöltä lennoston sinisiin harmittavasti juuri, kun peli oli kulkenut hyvän aikaa toivotulla tavalla.

- Eipä joukkueessa tämän komennuksen takia ainakaan riemunkiljaisuja kuulunut, Hänninen totesi yhtälöstä.

Hänelle on kuitenkin lupailtu illaksi vapaata heti keskiviikon ottelua varten.

”Treeneissä eri lailla vauhtia”

Liigajoukkueen valmentaja Mika Lumijärvi on Hänniselle luotsina tuttu jo A-juniorivuosilta, ja ovatpa he pelanneet edustusjoukkueessakin samaan aikaan pari kautta. Valmentajansa otteissa Hänninen ei ole huomannut eroja eri sarjatasoilla.

- Samoja asioita hän painottaa, kuten että koko joukkue puolustaa. Treeneissä on kyllä ollut nyt eri lailla vauhtia ja tekemisen meininki. Lumijärvi ilmaisee haluamansa selvemmin kuin unkarilaisvalmentaja Hamori, ja on kyllä lunastanut paikkansa, Hänninen kehaisee.

20-vuotias aikoo jatkaa sekatyömiehen roolissa jos vain mahdollista myös vastaisuudessa.

- Pelaan ensisijaisesti liigaotteluita, mutta jos peliaikaa ei tule, varmasti myös A-junioreissa.

Armeijassa hänellä ei ole ainakaan vielä yhtä kunnianhimoisia tavoitteita kuin nappulakengissä.

- Tällä hetkellä tuntuu siltä, että kuusi kuukauttakin voisi riittää.

Hämeenlinnaa vastaan pelattuaan RoPS kohtaa seuraavaksi FC Hakan Valkeakoskella. Ottelu aikaistui päivällä ja se pelataan ensi sunnuntaina.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 719 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309