Uutiset

Miehet

keskiviikko, 30 kesäkuu 2004 03:00

RoPSilla ei uusia miehiä torstain ottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuralla ei ole uusia pelaajia Jalkapalloliigan torstain vierasottelussa Torniossa. Manageri Jouko Kiistalan mukaan neuvottelut niin PK-35:n Petteri Kaijasillan kuin forssalaisen FJK:n brasilialaisen Rafaelin kanssa päättyivät tuloksetta. Kaijasilta johtaa kakkosen etelälohkon maalitilastoa 15 osumalla ja Rafael länsilohkoa 7 maalilla.

 

Kaijasilta muistetaan Turun Palloseuran ja Allianssin maalitykkinä, Rafael puolestaan teki aikoinaan kovaa jälkeä HJK:ssa. Rafaelin tie vei sen jälkeen Hollantiin, sieltä Turkkiin ja tänä kesänä takaisin Suomeen.

Kiistalan mukaan lähinnä taloudelliset realiteetit eivät neuvotteluissa lopulta kohdanneet. Vuokrapyynti esimerkiksi Rafaelista oli 15000 euroa.

- Tarvitsemme yhä kärkimiestä ja haku on päällä koko ajan, Kiistala vakuutti. Tarjouksia on tullut mm. senegalilaispelaajista, mutta asiat ovat vielä lähtökuopissa. (KP)

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 753 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi