ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 08 kesäkuu 2004 03:00

Ville Wallen RoPSin maalille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura teki maanantaina odotetun siirron palkatessaan liigajoukkueeseen uuden maalivahdin. Hän on 27-vuotias helsinkiläinen Ville Wallen, joka on RoPSin käytettävissä jo ensi sunnuntain vierasottelussa Kotkassa.

787394
Ville Wallen aloittaa tällä viikolla RoPSin liigajoukkueen maalivahtina.

Wallenin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun joukkueen ykkösveskari Ratko Marijanovic on ratkonut turhan monta ottelua haparoinnillaan.

Toinen maalivahti Tero Mäkäläinen on ollut loukkaantuneiden kirjoissa, joten maalivahdin tontille ei ole ollut vaihtoehtoja tarjolla.

Marijanovic ei saa kuitenkaan potkuja vaan mies jatkaa RoPSin vahvuudessa.

- Ratkon itseluottamus on ollut hukassa ja se hänen pitää löytää uudestaan, totesi manageri Jouko Kiistala.

Viime kauden liigamestari

183-senttinen Ville Wallen siirtyy Rovaniemelle II divisioonan etelälohkoa johtavan Atlantiksen riveistä. Alunperin Wallen on lähtöisin Espoon FC Hongasta, mutta hän on ehtinyt pelata liigaa Helsingin Jalkapalloklubissa ja FC Jokereissa kaikkiaan 27 ottelua. Viime kaudella Wallen oli voittamassa liigamestaruutta HJK:n riveissä. Hän tosin oli puhtaasti kakkosmaalivahdin osassa, sillä mies pelasi vain viimeisessä ottelussa. Muut pelit hoiti Andras Villnrotter.

- Wallenilla olisi ollut maanantaina kakkosen ottelu, mutta se jäi nyt pelaamatta. Hänellä oli sopimuksessa pykälä, joka mahdollisti siirtymisen liigaan kesken kauden, Kiistala kertoi.

RoPS haki ennen muuta kotimaista maalivahtia.

- Sami Sinkkonen oli toisena ehdolla, samoin liuta ulkomaalaisia maalivahteja, Kiistala totesi.

Hyökkääjä myös haussa

RoPS etsii yhä myös hyökkääjää. Julkisuudessa niminä on mainittu mm. kakkosen PK-35:ssa verkkoja venyttävä Petteri Kaijasilta sekä Jyväskylä Unitedissa pelaava Ville Priha.

- Maalintekijän tarve on ilmeinen ja sillä rintamalla ollaan aktiivisesti liikkeellä, Kiistala kertoi. Hän myönsi keskustelleensa Kaijasillan kanssa.

RoPS on pelannut rankan jakson ja valtaosan tähänastisista otteluista vieraskentällä. Heinäkuu on seuran kannalta ratkaiseva jakso, sillä ohjelmaan mahtuu peräti viisi kotiottelua ja toinen vieraspeleistäkin on Torniossa.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1055 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309