ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 maaliskuu 2004 02:00

Panu Kuusela RoPSin vasemmaksi pakiksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on täydentämässä liigamiehistöään kaipaamallaan vasemmalla puolustajalla. Tuolle paikalle RoPS värvää ensi viikolla 25 vuotta täyttävän Panu Kuuselan 1 divisioonan Hongasta.

 

‑ Käytännössä kaikki on sovittu, mutta sopimuspaperia ei ole vielä allekirjoitettu. Kuusela liittyy joukkueeseen ensi viikon puolivälissä ja pelaa testinä harjoitusottelun AC Oulua vastaan 2. huhtikuuta Oulussa, kertoi RoPSin manageri Jouko Kiistala.

RoPS on neuvotellut nopeakinttuisen, 173‑senttisen Kuuselan kanssa joulukuusta lähtien. Vasta FC Jokerien tilanteen selkiytyminen muutti asetelmat.

‑ Jokerit halusi minut jo kesken viime kauden, mutta silloin siirto pantiin jäihin, koska Hongalla oli tärkeitä pelejä jäljellä. Neuvottelin Jokereiden kanssa vielä loppuvuodesta, mutta siinä kävi lopulta niin kuin lehdistä on saatu lukea, Kuusela kertoi.

Kuusela on pelannut kaksi kautta juuri vasempana puolustajana Hongassa. Sitä ennen hän palloili kaksi kautta ykkösdivarissa 'Helsingin IFK:ssa. Pelipaikkoina olivat keskikenttä ja hyökkäys.

‑ Kuusela kiinnitti huomiota jo viime kesänä ja sain valmentaja Jari Europaeukselta hyvät arviot miehen kyvyistä. Hän on erittäin nopea ja hallitsee puolustajan nousut, Kiistala kertoi.

Kuluvalla kaudella Kuusela on pelannut myös futsalliigaa espoolaisen Golden Futsalteamin joukkueessa.

Maaotteluja Kuuselalla ei ole, mutta hän on pelannut kaksi harjoitusottelua 18‑vuotiaiden maajoukkueessa.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1013 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309