ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 27 maaliskuu 2004 02:00

Dejan Godarin vaparit häikäisivät

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloitti selvällä 3-0 (0-0) voitolla jalkapalloilun Pietarsaaren turnauksen perjantai-iltana. Vastassa ollut Vaasan Palloseura putosi liigaryhmän kyydistä toisella jaksolla.

182342
Dejan Godarin vapaapotkuissa oli hohtoa Pietarsaaren hallissa.
‑ Avausjakso oli hakemista ja turhan passiivista peliä. Toiselle jaksolle nostimme karvausta ja sen jälkeen peli olikin reipasta menoa, kuvaili manageri Jouko Kiistala.

Kiistala myönsi, että hallissa on pelattava hallipelin tyylillä Joukkue on harjoitellut hieman toisenlaista pelitapaa, mutta hallissa on pelattava selvästi aggressiivisemmin.

RoPSin maalikarkelot aloitti Zeddy Saileti 50. minuutilla. Hän pelasi itsensä vapaaksi Dejan Godarin kanssa seinäsyötöillä ja sijoitti hallitusti 1‑0.

Toinen osuma 67. minuutin kohdalla oli taitavan kroaatin Godarin käsialaa. Suora vapaapotku ylänurkkaan oli ammattimiehen työtä. Muutama minuutti aiemmin hän täräytti lähes vastaavanlaisesta paikasta ylärimaan.

Ottelun loppunumerot viimeisteli Godarin kärkiparina pelannut Zoran Bogesic Mika Hännisen tarjoilusta.

RoPSin maalia vartioi Tero Mäkäläinen, josta on tulossa liigajoukkueen toinen maalivahti. Sopimus astuu voimaan ensi kuun puolivälissä.

Turnauksen toisessa ottelussa isäntäjoukkue Jaro kukisti AC Oulun 3‑0. Tänään RoPS kohtaa Oulun.

RoPSin kokoonpano: Tero Mäkäläinen, Jarno Koivisto, Petri Jalava, Matti Kilpelä, Norbert Kerenyi, Juha Majava (65. Mika Grölm), Petri Lehtonen, Zeddy Saileti, Matti Hiukka (65. Mika Hänninen), Dejan Godar, Zoran Bogesic

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1082 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309