ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 03 joulukuu 2003 02:00

Juha Majava tähtää pitkälle

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pitkään jalkapalloa Rovaniemellä seuranneet muistavat Pentti Majavan otteet RoPSin takalinjoilla. Isä Majava oli sinipaitojen luottomiehiä 1980-luvun alkupuolilla.

 

Nyt Majavan urheiluperheen mainetta pitää yllä juuri 21 vuotta täyttänyt pentinpoika Juha. Jussi oli Veikkausliigaan noussen RoPSin luottomiehiä viimekaudella. Vasemmalta laidalta ei vastustaja mennyt läpi ja jos meni niin Majava oli heti kärppänä paikalla.
‑ Itseluottamus kasvoi kohinalla kun sain jo toisella edustusjoukkuekaudellani näin paljon peliaikaa. Ensi kausi on suuri haaste. Tietysti paikka avauskokoonpanossa täyttyy ensin varmistaa ja sitten tapellaan tosissaan Suomen huippujoukkueita vastaan.

Treenit jo menossa

RoPSin edustusjoukkue on vielä talviteloilla, mutta Juha harjoittelee omatoimisesti. Painotus on omien ominaisuuksien kehittämisessä.
‑ Juoksen lenkkiä, käyn punttisalilla ja potkiskelen hallilla. Tavoitteeni on kehittää omia heikkouksiani. Valitettavasti meillä ei ole seuran puolesta järjestetty omia henkilökohtaisia harjoitusohjelmia. Minä olen sellaisen itse itselleni hankkinut.

Juha Majavan olemus on muutamassa vuodessa kehittynyt hontelosta pojasta todelliseksi mieheksi. Siihen Juha panostaa myös jatkossa.
‑ Nopeus ja potkut ovat vahvuuteni. Nyt pitäisi saada fysiikka kohdilleen. Se on vain pitkäjännitteistä työtä, hetkessä ei tuloksia synny. Siksi meille nuorille tämä ylimenokausi on tärkeää aikaa. Toisaalta päänuppikin pitää saada kuntoon eli paussi joukkuetreeneistä on paikallaan, Juha tuumailee.

Pelkkänä pujottelukeppinä RoPS ei ensi kesänä kentälle juokse. Ainakin mikäli Juhaan on uskominen.
‑ Meillä on joukkueen runko pitkästä aikaa kasassa näin aikaisin. Toivottavasti ulkomaan pojat tulevat hyvissä ajoin kaupunkiin, että pääsemme kehittämään joukkue pelaamista. ensi vuosi on tätä kautta paljon vaativampi. Meidän täytyy olla kunnossa jo kauden alussa, Juha tuumii.

Mutta missä ovat Majavan Juhan henkilökohtaiset tavoitteet.
‑ Opiskelut ammattikorkeakoulun maanmittaustekniikan puolella kunnialla loppuun ja jalkapallossa niin pitkälle kuin rahkeet riittävä ja RoPS tietysti menestykseen.

Jukka Harmaala
2003 Lapin Kansa

Luettu 1142 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309