ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 03 marraskuu 2003 02:00

Löytyykö liigalisenssiin riittävät olosuhdetakuut?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin paluu Jalkapalloliigaan tietää arvattavasti puhetta myös Rovaniemen jalkapallo-olosuhteista. Liigalisenssin ehtoihin kuuluu olosuhdepykälä, jossa puhutaan valoista, kentästä ja katsomoista.

 

- Muut liigalisenssin ehdot täytämme varmasti. Esimerkiksi talouden kanssa ei ole koskaan ollut mitään ongelmia, muistutti RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Lapinaukeasta on suunnitelma

Nousijajoukkueelle on taattu kahden vuoden ylimenoaika lisenssiehtojen täyttämiseksi. Valojen osalta ylimenoaikaa on vuosi. Liigan ehtona on, että Rovaniemellä on esittää selkeä suunnitelma olosuhteiden kuntoon saattamiseksi.

- Kaupungilla on tällainen suunnitelma Lapinaukean peruskorjaamiseksi. Sillä suunnitelmalla olot tulevat kuntoon, Kiistala näki.

Pr-arvo kääntynyt negatiiviseksi

Kiistalaa harmittaa, että RoPSin Rovaniemelle tuoma pr-arvo on kääntynyt melkein negatiiviseksi yksin olosuhdekysymysten vuoksi.

- Muualla Suomessa tiedetään varmasti paljon paremmin meidän puutteelliset olosuhteet kuin esimerkiksi Lappi Areenan olemassaolo.

Kiistalaa ihmetyttää sekin, mitkä asiat ovat Torniossa paremmin kuin Rovaniemellä. Kukaan ei puhu mitään vaikkei Tornion Pohjan stadionilla ole valoja, lämmitettävää nurmea saatikka riittävästi katettua katsomotilaa.

Toki Torniolla on nousijana samanlainen kahden vuoden siirtymäaika. Ja kaupungin suunnitelma paremmasta tulevaisuudesta. Haaparannan lämmitettävä tekonurmi on sekin apuna vaikeimpiin hetkiin.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 1092 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309