ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 30 lokakuu 2003 02:00

"Hoopi on supervaihtomies"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Vielä A-juniori-ikäinen Mika Hänninen osoittautui jälleen kullan arvoiseksi vaihtomieheksi RoPSille. Hänninen ehti muutamassa minuutissa todistaa olevansa seuran tämän hetken lupaavin pelimies.
478597
RoPSin omat kasvatit Mika Hänninen (vas.) ja Mika Gröhn ratkoivat ensimmäisen liigakarsintaottelun toisen jakson alussa.

- Hoopi on meille varsinainen supervaihtomies. Hänen mukaantulonsa muutti ratkaisevasti pelin rytmiä. Hän pystyi rauhoittamaan peliä, avaamaan tilanteita ja myös ratkaisemaan, ylisti manageri Jouko Kiistala ottelun jälkeen.

- Mika kehittyy koko ajan. Hänellä on tässä lajissa hyvä tulevaisuus, ennusti RoPSin unkarilaisvalmentaja György Hamori.

"Kolmea maalia emme anna periksi"

Hänninen otti kehut vastaan tyynesti.

- Onnistumiset heti alkuun toivat tosi hyvän pelifiiliksen. Se on selvä, että KooTeePee lähtee pelaamaan kovaa toiseen otteluun. Kolmea maalia emme anna kuitenkaan periksi, vakuutti Hänninen.

György Hamori varoitteli tuudittautumasta vielä mihinkään varmaan liiganousuun.

- Ei mitään juhlia vielä. Olemme vasta puolivälissä. Taistelu jatkuu lauantaina Kotkassa.

Saman totesi myös Jouko Kiistala: - Sota jatkuu.

RoPS ei lähde Kotkassa vain puolustamaan herkullisia asemia, vaikka kapteeni Petri Jalava saaneekin kutsun takaisin puolustuslinjaan.

- Kotkan on hyökättävä, joten vastaiskuille tulee tilaa, Kiistala ennakoi.

Jo Ykkösen runkosarjassa 11 maalia tehnyt Tibor Markus pelasi Junkossa vakuuttavan ottelun. Maali ja kaksi maalisyöttöä kävivät kovan luokan työnäytöstä.

- Tibor oli joukkueemme paras pelaaja, näki Hamori.

RoPS nurmelle ilman nurmitreeniä

Suurin muutos Kotkassa on paluu nurmikentälle. Lämmitettävä Arto Tolsa Areena on hyvässä kunnossa.

- Meillä ei ole mitään toivoa päästä nurmelle harjoittelemaan ennen lauantaita, joten keskitymme vain kevyeen harjoitteluun ja kunnon virittelyyn. Nappulakenkiä ei panna jalkaan ennen lauantaita, Jouko Kiistala kertoi.

RoPS lentää lauantaiaamuna Helsinkiin ja jatkaa sieltä bussilla Kotkaan. Ottelu alkaa klo 15.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 772 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309