ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 21 heinäkuu 2003 03:00

Hiukan jännitti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ennen RoPS-VPS ottelua Rovaniemen Keskuskentällä asteli hermostunut mies.

151241
Matti Hiukka pelasi heti kotiyleisön suosikiksi.

– En osannut odottaa tällaisia tuntemuksia, sillä olenhan taas kotikentälläni. Perhosia on vatsassa. Pelaan musta surunauha kädessäni, sillä pappani Aarne Pokka nukkui pois viime tiistaina. Pelaan tänään hänelle.

Tuttu kenttä oli Hiukan mieleen.

– Olisi kiva onnistua, mutta se ei ole nyt tärkeintä. Opin Jokereissa hiukan erilaiseen rooliin. Pyrin sitomaan vastustajia ja tekemään tilaa poikittaisjuoksuilla ja jos pallo tulee kohdalle, niin pannaan se sitten pömpeliin.

– Joukkueen pelisysteemi on minulle vielä arvoitus, mutta eiköhän se selviä parin seuraavan pelin aikana. Nyt pitää ottaa maltti mukaan. turha puristus ei ole kuin pahasta.

Matti tiesi, että paljon tuttuja ja kylän miehiä on tulossa katsomaan ottelua.

– No, se tuo lisä virtaa. Toivottavasti he ovat tyytyväisiä näkemäänsä, mutta tulos on tärkein. Sen opin etelän reissullani. Pisteet lasketaan.

Ottelun päätyttyä Matti oli tyytyväinen.

– Yksi namupaikka oli, mutta tulin vähän liian ennen tilanteeseen, toisaalta minulla oli kaveri selässä ja ”Grönä” pääsi laukomaan. Ottelun saldo on kolme pistettä, eikös se ole hyvä, Matti naureskeli.

2003 Lapin Kansa

Luettu 1157 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309