ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 12 heinäkuu 2003 03:00

RoPS esitteli uudet vahvistukset

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Vasenjalkainen 31-vuotias maalivahti Ratko Marijanovic jätti ensimmäisissä harjoituksissa itsestään ammattimaisen kuvan.

734033
Dejan Kerletta ja Dejan Godar ottivat tuntumaa uuteen joukkueeseensa.
186 cm pitkä veräjänvartija poimi palloja eleettömän varmasti. Viimeksi hän on edustanut kotimaansa Serbia-Montenegron toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelannutta seuraa.

Keskikenttäpelaaja 24-vuotias Dejan Godar oli kolmikon pirtein ilmestys. Valkoisissa jalkapallokengissä liikkunut vasenjalkainen Gabor halusi paljon palloja itselleen ja hän uhkuikin pelinälkää. Tässäkö olisi RoPS:n pitkään kaipaama pelintekijä joukkueeseensa? Hänen edellinen seuransa FC Inker pelaa Kroatian pääsarjassa. Kärkimieheksi hankittu Dejan Kerletta on 29-vuotias ja hän pelasi viimeksi Spartakin I-divisioonan ryhmässä Serbia-Montenegron sarjassa. Karletan varressa on mittaa 187 cm.

Hamori myhäili

RoPS-valmentaja György Hamori seurasi uusien pelaajien ensimmäisiä harjoituksia tyytyväisenä.

– Näen nyt miehet ensimmäistä kertaa tositoimissa. Liike on hyvä, saada nähdä mikä on heidän panoksensa jatkossa. Heistä näkyi matkustusväsymys. He saapuivat vasta eilen tänne, joten se on ymmärrettävää. He tuovat toivottavasti kaipaamamme leveyttä ryhmään, Hamori kertoi.

Uudet pelaajat olivat ihmeissään uuden kotikaupunkinsa miljööstä.

– Olemme olleet vasta vajaan vuorokauden täällä. Puhdasta ja kaunista, se on ensikokemuksemme, Dejan Kerleta kertoi.

– Ensimmäinen yö oli vaikea, sillä pimeää ei tosiaankaan tullut.

Joukkueessa pieniä kolhuja

RoPS matkaa tänään Vaasan kautta Närpiön Kraftin vieraaksi. Perjantain viimeistelyharjoitus sai joukkueen valmentajan mietteliääksi.

Zeddy Saileti sai kolhun polveen ja se näyttää aika pahalta. Juho Kirjonenkin joutui jättämään harjoituksen kesken, ”Ykä” Hamori harmitteli.

– Joka tapauksessa lähdemme hakemaan kolmea pistettä.

Siihen pelaavatko uudet vahvistukset jo sunnuntaina valmentaja ei osannut vielä vastata.

– Voittanutta joukkuetta ei mielellään muuttaisi. Pelilupa-asiat ovat heidän osaltaan vielä kesken. Dejan Godarin pelilupa on vielä maailmalla.

Jukka Harmaala
2003 Lapin Kansa

Luettu 1242 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309