ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 30 kesäkuu 2003 03:00

RoPSin kyydistä putoilee pisteitä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ero sarjan kärkeen ei sunnuntaina kasvanut kun kaikki kärkijoukkueetkin joutuivat tyytymään tasureihin.

 

– Sarja on tasaisempi kuin moni odotti. Pistemenetyksiä tulee muillekin, myös Kuusankoskella, arveli RoPSin manageri Jouko Kiistala.

RoPS johti Kuusankosken kamppailua yli tunnin, mutta yksi takaisku maksoi voiton. RoPS hallitsi selvästi toisen jakson tapahtumia, mutta ei saanut lopun vyörytyksestä palloa isäntien maaliin. Kärkeen nostettu toppari Petri Jalava aiheutti melkoisesti hämminkiä Kuusankosken maalilla. Paras paikka siunaantui Mika Gröhnille, jonka vedon maalivahti kuitenkin torjui.

– Pelillisesti tämä oli huonompi ottelu meiltä kuin viikolla Torniota vastaan. Varsinkin avausjakso oli tuskaista johtotilanteesta huolimatta. Nurmi oli oudon liukas ja aiheutti hämminkiä, näki Kiistala.

RoPS siirtyi johtoon 32. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. Juho Kirjonen sai päänsä väliin Zeddy Sailetin keskitykseen. Pallo pomppi Kuusankosken maalilla, missä unkarilaiskärki Tibor Markus tinttasi maalin kattoon.

Tasoitusmaali tuli 68. minuutilla. Michail Mensah tarjoili hyvän keskityksen, jonka entinen MyPa-kärki Arto Lautamatti siirsi ohi Sandor Matusin.

RoPS pelasi Kuusankoskella täsmälleen samassa koostumuksessa kuin torstaina TP-47:ää vastaan. Tibor Markuksen jalkoja säästeltiin sen verran, että hän tuli vaihtoon parikymmentä minuuttia ennen loppua. Tilalle juoksi Mika Hänninen. A-juniori Ville Ylipaavalniemi pääsi kehiin 10 minuuttia ennen loppua Mika Gröhnin tilalle.

Korsholm tulee sunnuntaina

RoPSin sairaslista piteni Tornio-ottelun jälkeen yhdellä kun vaihdosta tullut Janne Uusinarkaus loukkasi polvensa. Ensitietojen mukaan polvesta meni eturistiside, joten kausi alkaa olla paketissa. Uusia voimia ei ole Kiistalan mukaan ole joukkueeseen vielä löydetty.

RoPSin kausi jatkuu ensi sunnuntaina kotiottelulla FC Korsholmia vastaan. Ottelu pelataan sarjaohjelman mukaisesti. Viime viikolla RoPS arvottiin Suomen cupissa Tampere Unitedin vieraaksi ja pelipäivän piti olla 6.7. Tamperelaiset etenivät sunnuntaina Intertoto-cupissa jatkoon, joten Suomen cupin ottelu siirtyy toiseen ajankohtaan. (KP)

2003 Lapin Kansa

Luettu 1033 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309