Nurmos AC Oulusta RoPSiin

--Rovaniemen Palloseura ja Lassi Nurmos, 19, ovat solmineet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen johon sisältyy vuoden optio.
Nurmos saapuu Rovaniemelle AC Oulusta, jossa hän pelasi kaudet 2011-2013. Haukiputaan Pallon kasvatti on pelipaikaltaan puolustaja. Nurmos on esiintynyt myös uransa aikana Suomen nuorisomaajoukkueissa.

Päävalmentaja Juha Malinen tuntee Nurmoksen hyvin AC Oulun vuosiltaan.
- Lassi on noussut jo 3 vuotta sitten AC Oulun kokoonpanoon sekä yhdeksi joukkueen luottopelaajaksi, nyt on kuitenkin aika ottaa askel eteenpäin, sanoo Malinen ja jatkaa.
- "Lamon" jalat toimivat hyvin ja hän tuo RoPSlle lisää puolustustarkkuutta, mutta myös pelinavaamisvaihtoehtoja sekä hyökkäyksen avustamista.
Nurmoksen asenne ja tavoitteet ovat myös Malisen tiedossa.
- On aina upeaa saada joukkueeseen pelaajia, joiden postiluukusta tipahtelee maajoukkuekutsuja ja joiden tavoitteita eivät valtakunnan rajat rajoita, sanoo Malinen

Nurmos itse on tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.
- Erittäin hyvältä tuntuu nyt kun sopimus on tehty. Muutaman divarikauden jälkeen tämä on hyvä askel eteenpäin uralla, sanoo Nurmos.
Miehen tavoitteet joukkueessa ovat selvät.
- Tavoitteena on auttaa henkilökohtaisella panoksella joukkuetta parempiin tuloksiin ja samalla kehittyä niin että tämä ei jää viimeiseksi askeleeksi.
Rovaniemelle siirtymiseen vaikutti hänen mukaansa useampi asia.
- RoPSista olen kuullut paljon positiivista ja seurassa vaikuttaa olevan tekemisen meininki. Cup-voiton tuomat europelit tuovat vielä lisää hyvää vipinää. Innolla odotan tulevia vuosia Rovaniemellä, Nurmos päättää.

© 2013 RoPS

 


Tulosta