RoPS sai saksalaisen Pelkan peliluvan

Miehistöpulmien kanssa painiva Rovaniemen Palloseura sai ainakin yhden pelaajan lisää sunnuntain vierasotteluun Kuopioon. Liigaryhmään torstaina liittynyt 24-vuotias saksalaistoppari Adrian Pelka sai peliluvan perjantaina ja voi edustaa RoPSia Kuopion Palloseuraa vastaan.
058583
Adrian Pelka (vas.) harjoitteli perjantaina ensi kerran RoPSin liigaryhmän kanssa. Oikealla Juha Majava.
Viimeksi Oberliigaa pelannut 186-senttinen Pelka on sikäli harvinainen ilmestys Suomen liigassa ettei saksalaispelaajia ole seuroissa juurikaan nähty.

RoPSin valmennusjohto on paininut viime päivät muhkeiden miehistöongelmien kanssa pitkän sairaslistan ja pelikieltojen takia. Kuopioon matkustavatkin suunnilleen kaikki kynnelle kykenevät sekä muutama B-juniori.

Pelaajahankinnoista vastaava seuran toimitusjohtaja Jouko Kiistala on todennut, että ”kaikki kivet käännetään”, jotta joukkueeseen löydetään pelaajavahvistuksia vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Ikkuna menee kiinni elo-syyskuun vaihteessa. Aika näyttää kuinka nopealla aikataululla siirtoja onnistutaan toteuttamaan.

Ablade KuPSilta pelikiellossa

KuPS on pelannut viime ajat samaa rataa RoPSin kanssa. Molemmat putosivat Suomen cupista II divarin joukkueelle ja molemmilla on alla tappio edellisestä liigapelistä. KuPSilta puuttuu sunnuntaina Seinäjoen cup-ottelussa varoitustilinsä täyttänyt Seth Ablade.

Sarjataulukossa RoPS on liigakarsijan paikalla ja KuPS pykälää ylempänä kolme pistettä edellä. (KP)

© 2005 Lapin Kansa


Tulosta