Georgialainen Giorgi Gorozia vahvistamaan RoPS:n keskikenttää

thumb 180724aGeorgialainen Giorgi Gorozia, 23, vahvistaa loppukauden Rovaniemen Palloseuraa. Muun muassa Norjan pääsarjan Stabækia kolme kautta edustanut Gorozia on ns. kymppipaikan keskikenttäpelaaja.

Giorgi Gorozia on Locomotive Tbilisin kasvatti. Hän esiintyi ensimmäisen kerran kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa vasta kuusitoistavuotiaana. Hän on myös edustanut Georgian juniorimaajoukkueita U21-ikäluokkaan saakka.

Norjan pääsarjassa pelaava Stabæk Fotball kiinnitti nuoren keskikenttäpelaajan syksyllä 2014. Gorozia oli herättänyt Stabækin huomion jo kesän 2012 alle 17-vuotiaiden EM-kisoissa. 

Elitserieniä Gorozia ennätti pelaamaan kolmen kauden aikana 53 ottelua. Napapiirille Gorozia siirtyy Maltan Valioliigan viime kauden mestarijoukkueesta Hibernians Football Clubista.

- Giorgi on hyökkäävä ja taitava keskisektorin pelaaja, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee uutta hankintaa.

- Hän tulee olemaan meille yksi pallollinen pelaaja lisää. Hänen ansiostaan saamme enemmän variaatioita siihen, miten pystymme hyökkäyksissä hyödyntämään meidän muita tämänhetkisiä pelaajia.

Gorozian viime kausi oli sopimusten osalta epäonninen ja rikkonainen. Napapiiriltä hän on hakemassa vastuuta sekä näyttöpaikkoja.

- Haluan esittää kentällä parastani. Haluan, että ihmiset näkevät ja oppivat muistamaan minut, Gorozia kertoo rauhallisesti mutta itsevarmasti.

- Kentällä olen epäitsekäs. Haluan jakaa palloa. Mieluiten rakennan maalipaikkoja muille, mutta tietenkin paikan avautuessa viimeistelen itsekin. Olen hyökkäävä pelaaja, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi kentällä myös taisteleva.

Rovaniemen Palloseuran seuraava kotiottelu on ensi torstaina 26.7.2018 klo 18.30 FC Inter Turkua vastaan. Mikäli pelaajasiirto saadaan suoritettua loppuun, voidaan Gorozia nähdä kokoonpanossa jo torstaina.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper