RoPS-maali on tilkitty myös jatkossa. Antonio Reguero jatkaa Rovaniemen Palloseurassa.

thumb 180623Espanjalaismaalivahti Antonio Reguero pelaa Rovaniemen Palloseurassa myös kaudella 2019. RoPS ja Reguero ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, jossa on molemminpuolinen optio myös kaudesta 2020.

Kun Veikkausliigan kausi 2018 lähenee pian puoliväliään, on Rovaniemen Palloseura edelleen tiukasti kiinni mitalisijoista ja iskuetäisyydellä jopa sarjaa johtavasta Helsingin Jalkapalloklubista.

Yksi merkittävimmistä syistä RoPS:n menestykseen seisoo napapiiriläisten tolppien välissä. RoPS:n 1-0 vierasvoitto PS Kemi Kingseistä oli Antonio Reguerolle jo kauden kymmenes nollapeli.

Tunnustelut Regueron jatkosopimuksesta saatiin päätökseen minuuteissa. Molemmilla osapuolilla oli vahva yhteinen tahtotila.

- Jos ollaan rehellisiä, sopimuksen ehdoista ei edes keskusteltu. Olimme välittömästi samalla sivulla, Reguero iloitsee.

- Päätös oli helppo. Rovaniemeltä on löytynyt paikka, jossa minulla on hyvä olla ja näen, että perheenikin viihtyy.

Sympaattisesta maalivahdista on jo parissa kaudessa tullut kiinteä osa RoPS-yhteisöä. Rovaniemellä Reguero on korkealle arvostettu niin pelaajana kuin kentän ulkopuolellakin.

- Silloin kun laitat kaikkesi pelaamiseen ja harjoittelemiseen, tietenkin toivot, että panoksesi myös huomioidaan, Reguero myöntää.

- Täällä minua on kohdeltu alusta saakka loistavasti. RoPS:sta olen löytänyt itselleni seuran, jossa koen, että minua arvostetaan ja minä arvostan suuresti myös seuraa. Yhtälö on täydellinen.

Mukana juniorivalmennuksessa

Ripaus Antonio Regueroa tulee näkymään myös tulevissa RoPS-sukupolvissa.

Kotikaupungissaan Madridissa Reguero pyörittää nimeään kantavaa maalivahtikoulua. Rovaniemelläkin Regueron ja Juho Luukkosen vetämissä harjoituksessa nuorten maalivahtilupausten määrä on jyrkässä kasvussa.

- Toivotaan, että sieltä nousee niitä kavereita, jotka tulevat aikanaan laittamaan minutkin eläkkeelle. Vaikeaa se tulee pojille olemaan, mutta katsotaan, Reguero hymyilee.

Rovaniemen Palloseuran ja Antonio Regueron seuraava ottelu on ensi tiistaina kello 18.30. RoPS kohtaa kotikentällään Turun Palloseuran. 

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Tulosta