Eetu Muinonen jatkaa Rovaniemen Palloseurassa

thumb 201216aViime kaudella paluun Rovaniemen Palloseuraan tehnyt Eetu Muinonen jatkaa RoPS:n väreissä kaudella 2017. RoPS:n ja 30-vuotiaan keskikenttämiehen sopimus on mallia 1+1.

- Nyt on todella tyytyväinen olo. Olen päässyt asettumaan ja viihtynyt Rovaniemellä erinomaisesti. Jatkosopimus oli toiveissa, ja onneksi siihen yllettiin, sopimuspapereita allekirjoittanut Muinonen sanoo.

Muinonen nousi viime kaudella RoPS:n avainpelaajien joukkoon. Monipuolinen ja luotettava keskikenttämies tuo nuorentuneeseen joukkueeseen kaivattua kokemusta sekä johtajuutta.

- Meillä tulee olemaan nälkäinen ja nuori porukka, jolle voi kesän aikana ladata odotuksiakin. Mutta tietenkin mukaan tarvitaan myös meitä kokeneempia, jotta juniorit pysyvät aisoissa, Muinonen naurahtaa.

- Se on totta, että tulevalle kaudelle meidän joukkue tulee vaihtumaan. Toisaalta kyse on luonnollisesta jalkapallojoukkueen kehityksestä. Kun joukkue menestyy, niin kiinnostus pelaajia kohtaan yleisesti kasvaa.

RoPS:n kapteeni Antti Okkonen iloitsi Muinosen jatkosta. Muinonen sopeutui viime keväänä nopeasti RoPS:n sapluunaan.

- Tämä oli joukkueelle ehdottomasti hyvä juttu. Eetu pelasi loistavan viime kauden ja osoitti istuvansa täydellisesti meidän pelisysteemiin, Okkonen kertoo.

- Eetu on nähnyt paljon niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin kentillä. Se näkemys ja osaaminen tulee olemaan arvokas lisä meidän ensi kauden porukkaan.

Rovaniemen Palloseuran kausi 2017 käynnistyy Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla tammikuun 28. päivä. Ensimmäisessä ottelussa Ounashallissa RoPS kohtaa Haukiputaan Pallon.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Tulosta