ROPSKAUPPA.FI                              

Eetu Muinonen jatkaa Rovaniemen Palloseurassa

thumb 201216aViime kaudella paluun Rovaniemen Palloseuraan tehnyt Eetu Muinonen jatkaa RoPS:n väreissä kaudella 2017. RoPS:n ja 30-vuotiaan keskikenttämiehen sopimus on mallia 1+1.

- Nyt on todella tyytyväinen olo. Olen päässyt asettumaan ja viihtynyt Rovaniemellä erinomaisesti. Jatkosopimus oli toiveissa, ja onneksi siihen yllettiin, sopimuspapereita allekirjoittanut Muinonen sanoo.

Muinonen nousi viime kaudella RoPS:n avainpelaajien joukkoon. Monipuolinen ja luotettava keskikenttämies tuo nuorentuneeseen joukkueeseen kaivattua kokemusta sekä johtajuutta.

- Meillä tulee olemaan nälkäinen ja nuori porukka, jolle voi kesän aikana ladata odotuksiakin. Mutta tietenkin mukaan tarvitaan myös meitä kokeneempia, jotta juniorit pysyvät aisoissa, Muinonen naurahtaa.

- Se on totta, että tulevalle kaudelle meidän joukkue tulee vaihtumaan. Toisaalta kyse on luonnollisesta jalkapallojoukkueen kehityksestä. Kun joukkue menestyy, niin kiinnostus pelaajia kohtaan yleisesti kasvaa.

RoPS:n kapteeni Antti Okkonen iloitsi Muinosen jatkosta. Muinonen sopeutui viime keväänä nopeasti RoPS:n sapluunaan.

- Tämä oli joukkueelle ehdottomasti hyvä juttu. Eetu pelasi loistavan viime kauden ja osoitti istuvansa täydellisesti meidän pelisysteemiin, Okkonen kertoo.

- Eetu on nähnyt paljon niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin kentillä. Se näkemys ja osaaminen tulee olemaan arvokas lisä meidän ensi kauden porukkaan.

Rovaniemen Palloseuran kausi 2017 käynnistyy Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla tammikuun 28. päivä. Ensimmäisessä ottelussa Ounashallissa RoPS kohtaa Haukiputaan Pallon.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi


Tulosta  

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309