ROPSKAUPPA.FI                              

Super-Simo palaa kentille - Roihalle vuoden sopimus

thumb 091216Veikkausliigan hopeaa Rovaniemen Palloseurassa kaudella 2015 voittamassa ollut Simo Roiha tekee paluun pelikentille. RoPS ja pian 25-vuotias hyökkääjä ovat tänään allekirjoittaneet kauden 2017 kattavan sopimuksen.

Roiha siirtyi Rovaniemen Palloseuraan FC Santa Clausista kaudelle 2014 murtautuen välittömästi vakiokokoonpanoon. Juoksuvoimainen hyökkääjä jatkoi hyviä otteitaan myös seuraavana vuonna. Valitettavasti kausi katkesi elokuussa harjoituksissa sattuneeseen ikävään jalkavammaan.

Roihan paluuta odotettiin kesälle 2016, mutta toipuminen keskeytyi uuteen operaatioon. Jalasta jouduttiin poistamaan rustoa sekä ylimääräistä arpikudosta. Nyt Roiha on valmis tammikuussa alkaviin peleihin.

- Hiukan sanattomaksi vetää, mutta hyvät on fiilikset. Lopultakin kaikki ongelmat on jätetty taakse ja pääsen keskittymään täysillä tulevaan, Super-Simoksikin tituleerattu Roiha hymyilee.

- Jaloissa tuntuu paremmalta kuin ennen, ja yläkroppaankin on tullut hiukan lisää tehoa. Olen pystynyt syksystä saakka salitreenien päälle harjoittelemaan myös joukkueen mukana. Meillä tulee olemaan nuori, lahjakas ja mielenkiintoinen jengi. Tekeminen on näyttänyt harjoituksissa todella lupaavalta.

RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen on luonnollisen tyytyväinen hyökkääjänsä paluusta.

- On mahtava saada Simo takaisin taistelemaan ja tuomaan myös hiukan paikallista hurmosta mukanaan. Simo osoitti jo ennen loukkaantumistaan, että hän on erittäin kovalla prosentilla maaleja tekevä kaveri, Malinen iloitsi.

- Hän oppi ymmärtämään meidän pelisysteemin. Simo toimi varsinkin laiturina pelatessaan erinomaisesti, mutta toki hänelle sopii myös keskushyökkääjän paikka. Simo sisäistää tämän meidän jutun, on tarpeeksi työteliäs ja tärkeimpänä hänellä on se tietty maalintekijän vainu.

Rovaniemen Palloseuran joukkueharjoitukset jatkuvat maanantaina 9. tammikuuta. Suomen Cupin lohkovaihe käynnistää RoPS:n osalta tammikuun 28. päivä kotiottelulla Haukiputaan Palloa vastaan.

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura


Tulosta  

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309