Muinonen odottaa taistelevaa PK-35 Vantaata

thumb 150916aMaanantaisessa RoPS - SJK -ottelussa Eetu Muinonen teki toisella puoliajalla vahvan sisääntulon. Oltuaan kentällä vasta minuutin Muinonen sai ärhäkällä nousullaan hankittua RoPS:lle johtoaseman tuoneen rangaistuspotkun. Vielä lisäajallakin tarjolla oli ratkaisijan viittaa, mutta sillä kertaa veto yllättäen avautuneesta tilanteesta suuntautui aavistuksen ohi SJK:n maalin.

RoPS kohtaa huomenna perjantaina PK-35 Vantaan. SJK-ottelun anti on jo pureskeltu. Loppukautta ajatellen ottelu antoi kenties enemmän kuin pelkän yksittäisen sarjapisteen tasapelistä.

- SJK:ta vastaan meidän peli-ilmeemme oli todella hyvä. Jos meillä oli alkusyksystä välillä heikompiakin suorituksia, niin tuosta ottelusta jäi itselle miellyttävä jälkimaku. Meidän voitontahto oli juuri oikealla tasolla, Muinonen kertaili maanantaista.

- Tietenkin lopputulos ärsyttää edelleen, mutta kahden hyvän ja tasaisen joukkueen kohtaamisessa asiat ovat monesti pienestä kiinni. Lisäksi kaikki muutkin näyttävät pelaavan ristiin. Vaikuttaa taas siltä, että sarja säilyy mielenkiintoisena loppuun saakka.

Perjantainen vastustaja PK-35 Vantaa on jämähtänyt tukevasti Veikkausliigan jumbosijalle. Sarjasijoitus ei anna täyttä kuvaa joukkueen nykytilanteesta. Vantaalla on loppukesän ja syksyn aikana käynyt iso luuta. Osan pelaajista poistuttua muille markkinoille PK on saanut hankittua tilalle kymmenkunta uutta nuorta pelaajaa.

- Ei me eikä katsojat voida olettaa, että PK-ottelusta tulisi helppo! Heillä on nyt ringissä sellaisia jätkiä, joilla on varmasti aikomus lyödä läpi Veikkausliigassa, Muinonen varoittaa.

- Kaiken kokemansa jälkeen, kaiken seurassa olleiden vaikeuksien jälkeen heidän nykyisillä toimijoillaan on varmasti hillitön näytön halu päällä. Mutta eipä me voida tehdä heidän eteensä enempää kuin tarjota heille perjantaina hyvä ottelu ja napata siitä kolme pistettä, Muinonen virnistää lopuksi.

RoPS - PK-35 Vantaa Keskuskentällä perjantaina 16.9. kello 18.30. Portit ja myyntipisteet avautuvat kello 17.30. Ennakkolippujen myynti lakkaa 1 tunti 15 minuuttia ennen ottelun alkua. Ennakkoliput voi hankkia Ticketmasterin kanavilta RoPS:n Bingolta, Prismasta, Osviitasta sekä netistä www.ticketmaster.fi

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper