Ville Iiskola pikakomennuksella RoPS-maalille

Myllykosken Pallossa viime kaudella veräjää vartioinut, reilun 130 liigaottelun kokemuksen omaava maalivahti Ville Iiskola on tehnyt Rovaniemen Palloseuran kanssa toukokuun alkupuolelle kestävän pelaajasopimuksen. RoPS joutui vahvistamaan maalivahtiosastoaan pikaisesti sunnuntain liigaottelussa HJK:a vastaan olkapäänsä loukanneen ykkösveskari Tomer Chencinskin ollessa toistaiseksi sivussa joukkueen riveistä. Chencinskin pelikunto selviää tarkempien tutkimusten jälkeen huomenna keskiviikkona.

- Koska Tomerin tilannetta ei vielä tarkkaan tiedetä ja koska kakkosmaalivahtimme Tomi Lindholm on armeijassa, tarvitsimme Tomerille nopeasti kokeneen tuuraajan. Ville oli vapaana tuohon hommaan ja niin päätimme toistaiseksi vahvistaa maalivahtiosastoamme hänellä, RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilola kertoo.

Ensi viikolla kolmekymmentä vuotta täyttävä Iiskola ei ole MyPan harjoitusten päätyttyä helmikuussa harjoitellut minkään seuran kanssa, vaan on omatoimisesti pitänyt kuntoaan yllä MyPan ex-maalivahtivalmentajan Ville Lehtisen kanssa. Päätyönään matematiikan opettajana työskentelevä Iiskola on erittäin motivoitunut auttamaan RoPS:aa sen aikaa, kun Tomer Chencinskin sairausloma jatkuu.

- Malisen Juha soitti maanantaiaamuna ja kysyi kiinnostaako tällainen pikapesti. Ilman muuta se kiinnosti ja onneksi meidän koulun rehtori on sen verran ymmärtävä, että sain virkavapaata opettajan töistä näin nopeallakin aikataululla. Toivottavasti pystyn auttamaan RoPS:aa sen aikaa kun Tomer on poissa, pikapestistä selvästi innostunut Ville Iiskola toteaa.

Ville Iiskola on RoPS:n riveissä jo torstaina Turussa pelattavassa Suomen Cupin ottelussa Interiä vastaan.

 


Tulosta