Otteluraportti: RoPS - MYPA | Kierros 27 | Veikkausliiga 2011

RoPS vs MYPA
2 1

Tiedot

Ottelupäivä: 26.09.2011
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Tommi Grönman
 
Yleisöä : 1.038

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Thomas Götzl <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Keijo Huusko Vaihto ajassa 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Zakaria Abahassine <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Kim Alonen Vaihto ajassa 75 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Omar Yassin <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Ville Syväjärvi Maalit Min. 77 ::<br />Jose Manuel Rivera Maalit Min. 89 ::<br />Jose Manuel Rivera Syötöt Min. 89 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/5.jpg' /><br />Etchu Tabe Varoitukset Min. 28 ::<br />Jose Manuel Rivera Varoitukset Min. 58 ::<br />Sakari Saarinen
Maalit Min. 57 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
28VaroituksetJose Manuel Rivera
57Maalit MYPA (Innanen Mikko 0 - 1)
58VaroituksetSakari Saarinen
60Kentälle Keijo Huusko (Keskikenttä)
 Vaihtoon Thomas Götzl (Puolustaja)
60Kentälle Kim Alonen (Keskikenttä)
 Vaihtoon Zakaria Abahassine (Hyökkääjä)
75Kentälle Ville Syväjärvi (Puolustaja)
 Vaihtoon Omar Yassin (Keskikenttä)
77MaalitJose Manuel Rivera (1 - 1)
89MaalitJose Manuel Rivera (2 - 1)
89SyötötEtchu Tabe (2 - 1)

 Kooste

RoPS palasi voittokantaan

RoPS otti täydet kolme pistettä maanantaina, kun MYPA vieraili Rovaniemellä. RoPS:lla oli alla 21 voitotonta ottelua, mutta MYPA kaatui lukemin 2-1 (0-0) ja näin voitoton putki katkesi.

Ottelu ensimmäinen puoliaika oli hieman enemmän RoPS:n hallussa, mutta mitään huippupaikkoja ei juurikaan nähty. Molemmat loivat muutamia hyviä hyökkäyksiä, mutta erityisesti syöttötyöskentely jätti parantamisen varaa.

Ensimmäisen 45 minuuttisen paras paikka avautui kotijoukkueelle 36. minuutilla. Ensin Henrik Ojamaa pääsi laukomaan kulman jälkitilanteessa boksin sisältä, mutta Ville Iiskola torjui. Kalle Huusko pääsi kakkospalloon, mutta laukaus meni RoPS-puolustuksen kautta ohi.

Toisen puoliajan alussa MYPA otti pelin haltuunsa. Ensin 56. minuutilla Mikko Innanen keskitti, Ryan O´Neill pudotti rinnallaan ja Vinicius Frasson tälläsi noin 13 metristä, mutta niukasti yli. Heti seuraavalla minuutilla vieraat siirtyivät johtoon. Ville Oksanen keskitti oikealta taakse, vapaana ollut Innanen otti pallon alas ja laukoi sen etuyläkulmaan.

RoPS panosti hyökkäykseen ja sai otetta. 77. minuutilla RoPS sai viimein haluamansa tasoituksen, kun Henrik Ojamaan syöttö kimposi boksin edustalla MYPA-puolustajasta noin 20 metriin. Jose Manuel Rivera tuli paikalle ja tälläsi sen voimalla taka-alakulmaan. 

84. minuutilla Innanen karkasi läpiajoon kesken RoPS-painostuksen. Alex Nyom kuitenkin venyi komeaan torjuntaan. Heti perään Mika Lahtinen pääsi toisessa päädyssä laukomaan vajaasta 10 metristä, mutta laukaus epäonnistui ja lipui ohi takatolpan.

87. minuutilla Tommi Vesala tarjoili oikealta matalan keskityksen ja O´Neill pääsi laukomaan noin viidestä metristä. Omar Yasin oli kuitenkin tiellä ja RoPS säästyi takaiskulta.

89. minuutilla RoPS iski toistamiseen ja jälleen asialla oli Rivera. Laukaus boksista oikealta painui vastustamattomasti takakulmaan ja näin RoPS otti täydet pisteet ensimmäisen kerran sitten toukokuun.