Otteluraportti: RoPS - FF Jaro | Kierros 23 | Veikkausliiga 2011

RoPS vs FF Jaro
0 2

Tiedot

Ottelupäivä: 08.09.2011
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Jari Järvinen
 
Yleisöä : 1.389

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 64 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Kim Alonen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Jose Manuel Rivera Vaihto ajassa 76 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Mika Hänninen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Eetu Muinonen Vaihto ajassa 80 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Zakaria Abahassine <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Mika Lahtinen Varoitukset Min. 25 ::<br />Henrik Ojamaa Varoitukset Min. 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/10.jpg' /><br />Mika Hänninen
Maalit Min. 68 ::<br /> Maalit Min. 87 ::<br /> Varoitukset Min. 51 ::<br /> Varoitukset Min. 77 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
25VaroituksetHenrik Ojamaa
51Varoitukset FF Jaro (Vasiljev Maxim)
64Kentälle Jose Manuel Rivera (Keskikenttä)
 Vaihtoon Kim Alonen (Keskikenttä)
68Maalit FF Jaro (Vaganov Ilja 0 - 1)
76Kentälle Eetu Muinonen (Keskikenttä)
 Vaihtoon Mika Hänninen (Keskikenttä)
77Varoitukset FF Jaro (Haanpää Tommi)
80Kentälle Mika Lahtinen (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Zakaria Abahassine (Hyökkääjä)
87Maalit FF Jaro (Sirbiladze Irakli 0 - 2)
90VaroituksetMika Hänninen

 Kooste

Jaro syvensi RoPS:n ahdinkoa

Jaro otti tärkeän voiton kaataessaan vieraskentällä RoPS:n 2-0 (0-0). Irakli Sirbiladze jatkoi kovaa maalivirettään viimeistellen ottelun lopullisen niitin päätösminuuteilla.

Ensimmäinen puoliaika oli erittäin tasainen jossa maalipaikat olivat kortilla. Jaron paras paikka tuli vartin kohdalla Simon Skrabbille, jonka pusku meni ohi maalin. RoPS:lla Henrik Ojamaa oli terävänä ja aiheutti ongelmia Jaro-puolustukselle, mutta kuparinen jäi vielä rikkomatta.

Toinen puoliaika jatkui pitkälti siten miten ensimmäinen sujui, mutta vierasjoukkue Jaro oli hivenen niskan päällä. Painostus tuotti tulosta 68. minuutilla, kun Ilja Vaganovin hurja pommi 30 metristä upposi RoPS-maalin yläkulmaan. Maalin jälkeen ote siirtyi kokonaan vierasjoukkueelle, eikä RoPS saanut minkäänlaista kunnon kiriä aikaiseksi.

Lopullinen ratkaisu nähtiin pari minuuttia ennen loppua, kun vastahyökkäyksen päätteeksi hurjassa maalivireessä oleva Irakli Sirbiladze harhautti pari RoPS-pakkia ja sijoitti pallon varmasti RoPS-maaliin. Georgialaishyökkääjällä oli vielä yliajalla mahdollisuus tehdä toinen maali, mutta se yritys kilpistyi tolppaan ja jatkopallon ampui ylärimaan Ilja Vaganov.

Voitolla Jaro paranteli asemiaan sarjassa ja eroa sarjajumbo RoPS:aan on jo 12 pistettä ja karsijan paikalla olevaan VPS:aan viisi. RoPS:n tilanne pohjilla on tukala, sillä rovaniemeläiset ovat pelanneet nyt 19 ottelua peräkkäin ilman voittoa.