Otteluraportti: RoPS - VPS | Kierros 22 | Veikkausliiga 2011

RoPS vs VPS
0 0

Tiedot

Ottelupäivä: 28.08.2011
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Dennis Antamo
 
Yleisöä : 1.738

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 75 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Zakaria Abahassine <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Keijo Huusko
Varoitukset Min. 57 ::<br /> Varoitukset Min. 84 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
57Varoitukset VPS (Uimaniemi Antti)
75Kentälle Keijo Huusko (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Zakaria Abahassine (Hyökkääjä)
84Varoitukset VPS (Chencinski Tomer)

 Kooste

RoPS ja VPS jäivät maaleitta

Rovaniemellä pelattu jumbofinaali RoPS:n ja VPS:n välillä ei suuria hienouksia tarjonnut. Kotijoukkue oli lähempänä maalia, mutta maalikehikko pelasti vierasjoukkueen kahdesti. Näin pisteet jaettiin maalittomalla tasatuloksella 0-0.

RoPS aloitti ottelun vauhdilla. Kymmenen minuutin kohdalla Eetu Muinonen ampui vapaapotkun hieman yli ja neljä minuuttia myöhemmin Tuomo Könönen laukoi vapaapotkusta niukasti ohi. 

RoPS:n alkupaineen jälkeen tilanne hieman tasoittui. Puolittaisia tekopaikkoja oli molemmilla, mutta sihti on kadoksissa niin RoPS:lla kuin VPS:llakin.

Avausmaali oli lähellä RoPS:n toimesta viisi minuuttia ennen taukoa, kun Keijo Huusko vapautti Henrik Ojamaan. Ojamaan laukaus kilahti tolppaan. VPS:n ensimmäisen puoliajan paras paikka tuli juuri ennen taukoa Edgar Bernhardtille, mutta tarkkuus puuttui Bernhardtin yrityksestä.

Toisen puoliajan alkuun VPS tuli terävästi. RoPS sai paikkansa 50. minuutilla kulman jälkeen, mutta Janne Turpeenniemi tykitti yli. 

Toisen puoliajan edetessä ottelun merkitys näkyi molempien joukkueiden esityksissä, puolustus oli tarkkaa.

Vartti ennen loppua Keijo Huuskon liigapaluu päättyi vaihtokomentoon ja RoPS nosti Etchu Taben kärkeen. Tällä joukkue etsi lisävoimaa voittomaalin hakemiseen.

RoPS olikin lähellä osumaa pari minuuttia ennen täyttä aikaa. Kulmapotkun jälkitilanteesta ylärima kolisi Sakari Saarisen toimesta.

Tasapeli oli VPS:lle arvokas, sillä sarjajumbo RoPS on edelleen seitsemän pisteen päässä. Maaottelutauon jälkeisellä kierroksella VPS isännöi Hakaa, RoPS puolestaan Jaroa.