Otteluraportti: RoPS - VPS | Kierros 11 | Veikkausliiga 2011

RoPS vs VPS
1 1

Tiedot

Ottelupäivä: 19.06.2011
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Dennis Antamo
 
Yleisöä : 1.412

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 75 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Kim Alonen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Juho-Teppo Berg Vaihto ajassa 84 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Shpat Qerimi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Zakaria Abahassine Maalit Min. 10 ::<br />Jose Manuel Rivera Syötöt Min. 10 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/11.jpg' /><br />Eetu Muinonen Varoitukset Min. 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2011/19.jpg' /><br />Janne Turpeenniemi
Maalit Min. 90 ::<br /> Varoitukset Min. 84 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
10MaalitJose Manuel Rivera (1 - 0)
10SyötötEetu Muinonen (1 - 0)
75Kentälle Juho-Teppo Berg (Keskikenttä)
 Vaihtoon Kim Alonen (Keskikenttä)
84Varoitukset VPS (Inutile Antonio)
84Kentälle Zakaria Abahassine (Keskikenttä)
 Vaihtoon Shpat Qerimi (Keskikenttä)
90Maalit VPS (Kokko Aleksandr 1 - 1)
90VaroituksetJanne Turpeenniemi

 Kooste

VPS nousi tasapeliin

VPS nousi aivan ottelun lopussa tasoihin sunnuntaina RoPS:n kotikentällä. Loppulukemat 1-1 (1-0).

RoPS meni 10. minuutilla johtoon. VPS-vahti Tomer Chenchiski arvio hieman väärin vastaantulonsa ja Manuel Rivera pääsi siirtämään kotijoukkueen johtoon.

RoPS hallitsi ottelun ensimmäistä puolituntista ja John Allenin joukot pelasivat ehkä kauden parasta jalkapalloa ja peliväline kulki sulavasti maitse pelaajalta toiselle. Terävyyden puute sitten maalipaikoissa esti lisämaalit.

RoPS on puolustanut vahvasti läpi kauden ja myös VPS:lla oli vaikeuksia luoda tekopaikkoja Alex Nyomin vartioimalle maalille. 39. minuutilla VPS loi vaarallisen tilanteen aivan RoPS-maalin edustalle, mutta juuri kreivin aikaan RoPS:n puolustus siivosi pallon selvemmille vesille.

Ensimmäisen puoliajan lopun VPS painosti vimmatusti ja haki tasoitusta. Viimeistelyssä oli kuitenkin toivomisen varaa, eikä Nyomin tarvinnut suuria paraatipelastuksia RoPS-maalilla tehdä. Antonio Inutilelle siunaantui vielä aivan puoliajan lopussa tekopaikka, mutta hänenkin yrityksensä livahti ohitse.

56. minuutilla RoPS:lla oli hyvä mahdollisuus mennä 2-0-johtoon, kun ensin Juho-Teppo Berg pääsi koettamaan ja heti perään Mika Lahtinen. Kumpaisenkin sihti oli kuitenkin huono.

70. minuutilla VPS sai kulmapotkun, Ville Koskimaa pääsi hyvään puskupaikkaan, mutta yritys kimposi RoPS-pelaajan päästä ohitse.

Ottelun viimeisen vartin VPS painoi pelin RoPS:n päätyyn ja haki riskilläkin tasoitusta, mutta RoPS ja Nyom viimeisenä lukkona pitivät.

Erotuomarin antamalla lisäajalla RoPS joutui rikkomaan ja VPS sai vapaapotkun noin 25 metrin päästä RoPS:n maalista. Tero Koskela antoi sen takatolpalle, jossa Alexandr Kokko nousi korkeimmalle ja puski pallon maaliin.