Otteluraportti: HJK - RoPS | Kierros 10 | Veikkausliiga 2011

HJK vs RoPS
5 1

Tiedot

Ottelupäivä: 15.06.2011
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Jouni Hyytiä
 
Yleisöä : 2.466

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 49 ::<br /> Maalit Min. 67 ::<br /> Maalit Min. 70 ::<br /> Maalit Min. 77 ::<br /> Maalit Min. 88 ::<br />
Vaihto ajassa 42 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Zakaria Abahassine <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Kim Alonen Vaihto ajassa 60 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Juho-Teppo Berg <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Etchu Tabe Maalit Min. 90 ::<br />Mika Lahtinen Syötöt Min. 90 ::<br />Zakaria Abahassine

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
42Kentälle Kim Alonen (Keskikenttä)
 Vaihtoon Zakaria Abahassine (Hyökkääjä)
49Maalit HJK (Sorsa Sebastian 1 - 0)
60Kentälle Etchu Tabe (Puolustaja)
 Vaihtoon Juho-Teppo Berg (Hyökkääjä)
67Maalit HJK (Bah Dawda 2 - 0)
70Maalit HJK (Pukki Teemu 3 - 0)
77Maalit HJK (Sadik Berat 4 - 0)
88Maalit HJK (Rafinha 5 - 0)
90MaalitMika Lahtinen (5 - 1)
90SyötötZakaria Abahassine (5 - 1)

 Kooste

HJK löylytti RoPSia 5-1

HJK jatkoi maalitehtailua kotikentällään Sonera Stadiumilla keskiviikkona, kun se takoi RoPSia kuonoon maalilukemin 5-1 (0-0).

HJK:n riveissä nähtiin keskiviikkona yksi liigadebytantti, kun nuorten maajoukkuerinkiin kuuluva Saku-Pekka Sahlgren pääsi Klubin tolppien väliin.

HJK otti pelin haltuunsa, mutta RoPS oli tullut Stadiin puolustamaan uhrautuvaisesti sarjapisteitä. Näin ollen vaaralliset tekopaikat olivat harvassa. HJK:n parhaat tekopaikat ensimmäisellä puoliajalla siunaantuivat Mikko Sumusalolle, jonka puolittaisen läpiajon kuitenkin vahvasti pelannut Alex Nyom torjui.

RoPS väijyi vastaiskupaikkoja ja yhden maalintekomahdollisuuden se ensimmäisellä puoliajalla saikin. Mika Lahtinen pääsi puolittain läpiajoon, mutta liigadebytantti Sahlgren tuli erinomaisesti peittämään RoPS-kärjen yrityksen.

John Allen teki yllättäen ensimmäisen vaihtonsa jo ennen puoliaikaa, kun Kim Alonen tuli vaihtoon ja Zakaria Abahassine tuli kentälle.

Jos ensimmäinen puoliaika oli tilanneköhä, niin heti toisen 45-minuuttisen alussa alkoi tapahtua. 49. minuutilla Teemu Pukki hassutti pari RoPS-pelaajaa laidassa ja ajoi sisään boxiin. Vitosen rajalta hän syötti vielä takatolpalle Sebastian Sorsalle, jolla oli helppo työ laittaa pallo tyhjään maaliin.

Rafinhalla oli heti perään loistopaikka viedä Klubi kahden maalin johtoon, mutta hän täräytti avopaikasta - noin kahdeksasta metristä pallon yli maalin.

67. minuutilla HJK sai vapaapotkun reilusta 20 metristä. Dawda Bah sijoitti tai lähes chippasi pallon kohti takayläkulmaa. Nyom jostain syystä lähti vastaan vitosen viivalle eikä ollut ihan laukauksen lentoradassa mukana. Pallo painui kuin hidastetussa elokuvassa yläkulmaan.

70. minuutilla Bah antoi loistosyötön omasta kenttäpäädystä ja vapautti Pukin läpiajoon. Pukki hassutti maalivahdin nurin ja sijoitti pallon varmasti alakulmaan.

77. minuutilla Pukki sai pallon laidalle ja syötti sieltä pomppivan pallon maalin edustalle pilkun kohdalle. RoPS:n puolustaja ei osunut palloon ja Berat Sadikille siunaantui tilaisuus. Hän ei erehtynyt, vaan sijoitti pallon alakulmaan.

88. minuutilla HJK karkasi jo 5-0-johtoon. Sadik sai pallon boxissa ja hänet revittiin kumoon. Rafinha asteli pallon taa ja veti sen tarkasti oikeaan alakulmaan.

Kaksi minuuttia oli pelattu tuomarin antamaa lisäaikaa, kun RoPS eteni oikeaa laitaa pitkin. Keskitys löysi Mika Lahtisen pään 5-rajan tuntumasta ja tämä puski pallon Sahlgrenin selän taa.